2020 Motociklo Pirštines Žiemos Vėjo Raišteliu Rankenos Danga Padengti Pliušinis PU Šiltos pirštinės ir Puspirštinės Guantes Moto Homme Už Motorolerių, ATV

€9.46

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w176908

Savybės:

1. Premium Medžiagos: pirštinės ir puspirštinės yra pagaminti iš aukštos kokybės PU, atsparus vandeniui audinys, atsparus vandeniui, matomas storio aksomo viduje, gera šilumos išsaugojimo poveikį, ir jie yra lengva valyti.

2. Laikykite Rankas Šiltu: erdvus vidaus erdvę motociklo rankenos puspirštinės leidžia pilną priėjimą prie rankenos kontrolės prietaiso, kuris gali apsaugoti jūsų rankas ir sąnarius nuo šalto oro.

3. Lengva Įdiegti: atidarymo puspirštinės yra tvirtas ir susieta su kaspinais, todėl puspirštinės gali būti įdiegti ar pašalinti, be jokių įrankių.Į puspirštinės, tinka daugeliui motociklų ir motorolerių rankenos.

4. Platus Programos: puspirštinės, tinka daugeliui motociklų ir motorolerių, Atv ar sniegaeigiai.Jie yra pasirengę su paprasta ir patvari privalomas juostelės, kurios gali būti tvirtai pritvirtintas prie rankenos.

5. Puiki Dovana: aukštos kokybės lauko rankenos puspirštinės suteikia geriausią apsaugą jums žiemą, kuri bus geriausia dovana šeimai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Motociklo Vairas Puspirštinės

Medžiaga: PU

Pamušalas: antklodė aksomo (atsitiktinė spalva)

Spalva: ruda ir juoda

Tvirtinimo būdas: juostelės yra uždarytas ir stacionarių

Sezono metu: Rudenį ir Žiemą

Taikoma žmonių: unisex (visas dydis)

Taikytinos modeliai: motociklai, motoroleriai, elektros triračius

Pakavimo Sąrašas:

1*Puspirštinės (1 pora)

Žymos:250 Honda Rebel, Rankena, Rankena Oda, Honda Transalp, Rankena Spyna, Skyteam, Retro Dviratis, Domino Su šlapia Danga, Rankena Rankenos, Dyna Harley.

Medžiaga Oda
Funkcija Atsparus vandeniui
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

2020 Motociklo Pirštines Žiemos Vėjo Raišteliu Rankenos Danga Padengti Pliušinis PU Šiltos pirštinės ir Puspirštinės Guantes Moto Homme Už Motorolerių, ATV

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai