ODVA SC SX Optinio tinklo Adapteris,IP67 ODVA-PK Pertvaros Adapteris su Dulkių Dangtelis,Lauko IP65/IP67 SC Optinio Pluošto atsparus Vandeniui Jungtis

€11.66

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w17391

ODVA SC SX Optinio tinklo Adapteris,IP67 ODVA-PK Pertvaros Adapteris su Dulkių Dangtelis,Lauko IP65/IP67 SC Optinio Pluošto atsparus Vandeniui Jungtis

Priminti:Pluoštas Jungtis gali būti LC,SC,MPO,Jis gali būti SM arba MM

Rėmelis gali būti APC arba UPC)

Kai jūs pateikiate užsakymą,prašome pastaba jūsų išsamius reikalavimus

Aprašymas:

ODVA reikalavimų jungtys specialiai atšiaurios aplinkos programų, pavyzdžiui, "WiMax", ilgalaikės Raidos (LTE), ir Nuotolinio valdymo Radijo Vadovai naudojant Pluošto Antenos (FTTA) ryšiu, kuris reikalauja patikima jungtis ir laidų rinkinių tinka naudoti lauko sąlygomis.Paskirta LC Serijos, CONEC siūlo plačiausią ODVA reikalavimų šviesolaidinio jungtis portfelio pramonės, teikiantis visas metalo ir plastiko versijas IP67-vardinė sujungsianti.CONEC plati ODVA neatitinkančių produktų portfelį suteikia klientams dizaino lankstumą ir užtikrina, kad FTTA sistemos atitinka telekomunikacijų pramonės standartus, taip pat atšiaurių aplinkos apsaugos reikalavimus.Be to, CONEC gali suteikti kabeliu ir kištuku, rinkinyje surinkimo paslaugoms teikti pilną FTTA sistemą sujungti sprendimas

Aprašymas:

Į ODVA-PK jungtys, kartu su parama, optinis kabelis, tampa standartinę sąsają, nurodyta 3G, 4G ir "WiMax" Bazinių Stočių nuotolinio radijo ir Fiber-to-the-Antenos programas.Produkto, tačiau, yra ne tik virš programos.Į ODVA-PK laidų rinkinių praėjo testus, pavyzdžiui, druskos rūkas, vibracija ir smūgiai ir susitikti apsaugos klasė IP68. Jie gerai tinka Pramonės ir oro erdvė ir Gynyba

paraiškų.Savybės

●Standartinis SC jungtis, gerai, susijusios su standartinių PK adapteris

● Galima Vienos rūšies ir Multimode

● IP68 apsaugos, druska-rūkas įrodymas, drėgmei atsparus, dulkių įrodymas

● Aliuminio korpusas, kompaktiškas dizainas

● Platus temperatūros diapazonas ir platus vidaus ir lauko kabeliai.

● Lengva Operacija, patikimą ir ekonomišką Įrenginio Specifikacijos

Susiję Produktai

Mūsų įmonės Informacija

Shenzhen New Vision Optikos Ryšių Co., Ltd " yra vienas iš galingiausių ir aukštųjų technologijų įmonių, kurios specializuojasi Optinio pluošto perdavimo, tinklų ryšių įrangą ir teikti ląstelienos (FTTH) produktai.Visi produktai, pagaminti griežtai vykdyti tarptautinio ir nacionalinio atitinkamus techninius standartus.ISO9001-2008 kokybės vadybos sistemos ir iso 14001-2004 aplinkos vadybos sistema yra įgyvendinama visapusiškai.Produktai yra plačiai naudojami telekomunikacijų ir elektros ir optinio pluošto kabelinę televiziją ir perdavimo tinklo duomenų optinio pluošto ir optinio pluošto ryšių sistemos ir Saugumo srityje, aukštos raiškos video.

Mūsų pagrindiniai produktai yra Ryšių Pluošto kabelis, Maitinimo Pluošto kabelis, FTTH pluošto kabelį ir Mobiliojo pluošto Kabelį; optinių laikmenų keitiklis, skaitmeninis vaizdo optinio perdavimo sistemoms ir Optinių signalų siuntimo ir priėmimo Moduliai; HD HDMI / SDI vaizdo optinis siųstuvas-imtuvas , optinis siųstuvas-imtuvas moduliai, Ethernet optinio tinklo siųstuvai-imtuvai ir optinio pluošto priedai.

Profesionalių mokslinių tyrimų ,projektavimo ir gamybos grupė,inovacijų sąvoka ir abipusės naudos ir laimėti-laimėti.Daugelio OEM/ODM paslauga teikiama garsaus prekės ženklo vidaus ir užsienio.Ji yra eksportuojama į Amerikoje, Kanadoje, Rumunijoje, Meksikoje, Argentinoje, Brazilijoje, Vakarų Afrikos, Tailando ir Saudo Arabija

Apie mokėjimą

1. Mes priimame sąlyginio Deponavimo.Galite Mokėti per Alipay, Viza, "MasterCard", "Western Union", Banko pavedimu į www.juozasrimkus.lt.

2. Prašome sumokėti kiek įmanoma greičiau, taip, kad jūs galite gauti elementą anksčiau.

3. Pastaba: visi importo tarifas, kai prekė yra pirkėjo atsakomybė, nėra įtrauktos į pardavimo kainą arba laivybos mokesčiai; Bet mes pripažins produktas kaip dovana su mažesnės vertės, siekiant padėti jums lengvai gauti prekę per Muitinę.

Apie siuntos

1. LAIVYBOS visame PASAULYJE (išskyrus keletą šalių ir APO/FPO).

2. Visi užsakymai bus greitai tvarkomi, ir bus išvežti per 2-3 dienas po apmokėjimo patvirtino, Atostogų laikas pratęsiamas.

3,Prašome ne 1-3 mažai balų laivybos sukelti užjūrio laivybos turės įtakos daug veiksnių, pvz., Muitinės perdirbimo, Po streiko ir pan.

4. O mes nly laivo elementą prie patvirtino, kad adresus, todėl prašome įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas atitinka savo pristatymo adresą.

5. Neprivaloma siuntimo būdai: Kinija Paštu, Oro Paštu, HongKong Post Oro Paštu, ePacket, EMS, DHL, "Fedex", UPS ir kt.

6. Beveik visus užsakymus pagal 2kg yra nemokamas pristatymas Kinija Po Oro Paštu.Prašome pasirinkti kitų laivybos būdais, jei jums reikia elementą urgentl.

Apie garantija

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.juozasrimkus.lt!

3.Garantija krovinių apmoka pirkėjas.

Apie atsiliepimą

1. Mūsų tikslas yra užtikrinti, kad visi pirkėjai yra patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.

2. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums puikus 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei jums patinka straipsnis.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš jums bus atidaryti ginčo arba palikite mums neigiamų atsiliepimų, ir tada, mes jums geriausias sprendimas.

Žymos:4343 Medvilnės Skalbiniai, Alle Lūpų Bax, "allen" Raktas Sukimui, 433mhz Pir Fotoaparatas, "allen" Raktas Metrika, Alldocube M5x Usb, 5v2a Micro Huawei, Alle Gotikos Elementus, 35mm Ausinės Tr.

Striukė Spalva LSZH arba TPU
Gamint. Taip
Skaidulų Tipas SM arba MM
Oem Taip
Modelio Numeris NVOC-ODVA SC Adapteris
Pluošto Jungtis MPO,LC,SC
Kilmės vieta Shenzhen
Pluošto Skersmuo 0.9,2.0 or3.0mm
Pluošto Lenkijos UPC,PC,APC
Prekės Pavadinimas MEIBAI
Elemento Tipas NVOC-ODVA SC Adapteris
Prašymas Kabelinės televizijos,FTTH,FTTX,Transliavimo
Kabelio ilgis 1M,2M,3M......

Parašykite savo atsiliepimą!

ODVA SC SX Optinio tinklo Adapteris,IP67 ODVA-PK Pertvaros Adapteris su Dulkių Dangtelis,Lauko IP65/IP67 SC Optinio Pluošto atsparus Vandeniui Jungtis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai