Medicinos laipsnio Kojų Priežiūros Pagalbiniai Kojų Korekcijos Priemonė Tiek Vaikams, ir Suaugusiems Pripučiami Elastingas Tvarstis X Ir O Kojų Petnešos

€19.72

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w173562

Veiksmingai N/X Tipas Kojų Korekcijos Juostos Diržo Nusilenkė Kojos Kelio Valgum Tiesinimo Laikysenos Korektorius Grožio Kojų Juostos Suaugusiems Vaikams

Savybės:

1.Rankiniu būdu pripūstos oro siurblys gali įtraukti daugiau spaudimo ant kojų pusėse, lengva kontroliuoti su savimi operaciją užsakymą traukos malonumą ir daugiau akivaizdžių korekcijos poveikis. 2.Nuimamas aliuminio juostelės leidžia kietosios statyti ir patikima parama, net lengva deformacija, patvarus, ilgą laiką naudoti. 3.Trijų-in-vieno/dviejų-in-vieną dizainą su kelių diržų skirtingų ilgių gali būti naudojamas įvairių kojų padėtis, tinka O arba X kojų korekcijos. 4.Aukštos elastinga, tampri medžiaga su klijais užtrauktuku dirželis leidžia custom sandarumo koregavimas puikiai tinka jūsų kojų, odos draugiškas nailono medžiaga galima išvengti kenkia jūsų odai, saugiai ir patogiai visą sezoną keletą kartų, ilgai naudoti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nailono Audinio Spalva: Juoda Tipas: Suaugusiems/Vaikams(Pasirinktinai) Dydžių Lentelė: *Suaugusiems; Blauzdos:63cm/į 24.8 Kelio:72cm/28.3 į Šlaunys:80 cm/31.5 į Ilgis:41cm/16.1 į *Vaikai; Blauzdos:55cm/21.6 į Kelio: -- Šlaunys:65cm/25.5 in Ilgis:32cm/12.5.

Pastaba:

a*Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš perkant.b*spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų kompiuterio ekranų ir vaizdo parametrai.c*Ačiū už jūsų supratimą!

Įspėjimas:

Apie 1,5 valandos per dieną pirmasis dvi savaites, daugiausia dėl kojos pritaikymo ir auginti įpročius ir tada palaipsniui didinti sandarumą.Po koregavimo, prašome nuolat jį naudoti ilgiau nei 30 minučių kiekvieną kartą ir apie 2 valandas per dieną.Gydymo ciklas yra apie 2-3 mėnesius.

Paketų Sąrašo:

1* Tiesinimo Korekcija Juosta, Diržas 1* Ne slydimo Kelio Apsaugos Padas 1* Naudotojo Vadovas

Žymos:Airsoft Krūtinės įrenginys, Alavo Tvarstis, žaislas Darbo, Taktika Liemenė, Juosmens Skausmas Massager, V Tvarstis, Baleto Koja Raštas, Kelio Skausmas, Massagers, Stabdžių Sausas Apsaugos, Tvarstis Er.

Kilmės KN(Kilmės)
Poveikis Kaulų Priežiūra
Modelio Numeris 10296
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Prekės Pavadinimas Hailicare

Parašykite savo atsiliepimą!

Medicinos laipsnio Kojų Priežiūros Pagalbiniai Kojų Korekcijos Priemonė Tiek Vaikams, ir Suaugusiems Pripučiami Elastingas Tvarstis X Ir O Kojų Petnešos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai