PT48-75G micro būgno operacija vertimo etapas, varžtas reguliavimo vertimo etapas, aukšto tikslumo linijinis platforma

€98.32

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w173241

Varžto reguliavimas vertimo lentelė

Paprastųjų varžto reguliavimas vertimo lentelėje lemia tikslumo srieginių varžtų ir rankine rato sukimas.Vertimo lentelę, turi pats savarankiškai fiksavimo našumą.Po koregavimo vieta, vartotojo neveikia rankenėlę ir stalo padėtis nesikeis.Yra skalės pusėje vertimo lentelė.Klientai gali skaityti apytikslę vietą.Taip pat yra rankenas sukant su būgno svarstymą.Minimalus skaitymas gali pasiekti 0.01 mm.

Platforma gali būti suskirstyti į du tipus: šviesos apkrova ir sunkiųjų apkrova.Tarp jų, suderinta kelio struktūra yra naudojama šviesa, krovinių platformos, kuri yra tinkami atvejais, kai apkrova yra šviesa ir juda paralelių nėra didelis.Kryžiaus roller vadovas struktūra yra naudojami sunkiųjų krovinių platformos, kuri yra didesnė keliamoji galia ir geresnis stabilumas judant.Yra angos apačioje vertimo stalo, kuris gali būti tiesiogiai nustatytas varžtas ant įvairių optinių butas ir plokštės, platformos veikimą.

Vertimo lentelėje lemia tikslumo srieginį varžtą.Varžtas yra trijų rūšių vienatoniai specifikacijos: 0.5, 1 ir 2. Mažesnių žingsnis yra, kuo didesnė skiriamoji geba, ir lėčiau koregavimo greitis.Klientai gali pasirinkti teisingą vertimą lentelė su teise pikis pagal savo poreikius, kaip ilgai, kaip modelis yra pažymėti ir išskirti.

Lentelėje žemiau yra vertimas platformą eksploatuoja staliuko būgnas, kuris naudoja didelės staliuko būgno pasiekti bauda svarstymą.Minimalus skaitymas gali pasiekti 0.01 mm.

Modelis

( Kryptis: X)

PT48-75G

PT76-150G

Platformos dydis (mm)

48 X 48

76 x 76

Kelionės (mm)

75

150

Varžtas pikis (mm)

1

1

Sprendžiant galia (mm)

0.002

Minimalus svarstymas (mm)

0.01

0.01

Judesio tiesumas (UM)

( Sūpynės kairėje ir dešinėje in motion )

+ 8

+ 10

Lygiagretumo motion " (UM)

( Aukštyn ir žemyn judesio )

+ 15

+ 20

Mesa lygumo (UM)

+ 8

+ 15

Apkrovos (kg)

4

5

Skaidrių vadovas

Nuryti uodega vadovas

Miręs svoris (kg)

0.5

1.1

PT48-75G

PT76-150G

Žymos:Reguliuoti Stovo, Liftas Maršrutizatorius, Xiletu, Lab Liftas, Platforma Lentelė, žirkliniai Lentelė, Laboratoriniai Liftas, Laboratoriniai Kėlimo Platforma, Liftas Stovo, Platforma žirklių.

Medžiaga Aliuminio-vario Lydinys
Tipas Elektros Įrankių Dalys
Modelio Numeris PT48-75G
Naudojimas Komercinės Gamyba

Parašykite savo atsiliepimą!

PT48-75G micro būgno operacija vertimo etapas, varžtas reguliavimo vertimo etapas, aukšto tikslumo linijinis platforma

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai