12V Automobilio Sunkvežimių Šildomos Priekinės Sėdynės Pagalvėlė Padengti Šildymo Šildytuvas Šilčiau Trinkelėmis 25°C - 65°C, Šildomos Sėdynės, Automobilių Prekės,

€5.31

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w17149

Aprašymas:

► SOOTHNESS IR ŠILUMA - šildomos sėdynės dangtelis suteikia šilumos ir jaukumo.Puikiai tinka šalto oro ir vairavimo žiemą.Šildomos sėdynės padengti šildo nugarą ir apačioje, kuri padeda išlaikyti jūsų medžiagų apykaitą ir kraujotaką.Mėgaukitės nedelsiant šiluma ne savo vietą.Pagalvėlė Karšto Šilčiau suteikia raminančią šilumą ne tik savo pavargęs ir skauda raumenis.

► UŽSITIKRINO DIRŽELIAI - pagalvėlė šilčiau dirželiai užtikrina, kad ji turi vietą.Šildomos sėdynės dangtelis juodas elastiniais dirželiais, kad pristatymas per beveik jokios vietos saugiai laikyti pagalvę vieta.Pagalvėlė šilčiau, taip pat yra papildomi dirželiai ant dugno pagalvėlės ir įtraukti kabliukai gali užtikrinti pagalvėlė apačia savo vietą.

► AUTOMATINĖ ĮJUNGIMO-IŠJUNGIMO FUNKCIJA - šildomos sėdynės padengti bus automatic power-off virš 65°C, re-powered žemesnė nei 5°C.

► PLUG - pagalvėlės ir šilčiau šildo, kai prijungiate jį prie automobilio 12 voltų nuolatinės SROVĖS lizdo ir reguliuoti temperatūrą pagal savo skonį.Kai jūsų transporto priemonė veikia ir jūsų šildomos sėdynės pagalvėlės yra įjungtas, savo vietą pradės šilti.Pagalvėlė šilčiau hi-tech šildymo audinio naudoja Tolimųjų infraraudonųjų spindulių šildymo kuris yra pastatytas į audinį, todėl ne vienkartiniai laidai būti jaučiamas.

► FIREPROOFED & TINKA VISIEMS - šildomos sėdynės padengti UL, patvirtinta ir pagamintos iš Fireproofed medžiagų, siekiant užtikrinti jūsų saugumą.Be to ji sukurta taip, kad tiktų įvairių dydžių automobilius arba RV sėdimos vietos.Pagalvėlė šilčiau šviesos ir nešiojamų taip, tai patogu, kad iš vieno automobilio į kitą.Pagalvėlė šilčiau jungiamas į automobilio standartinės žiebtuvėlio, ir ji šildo iš karto.

► TEMPERATŪROS KONTROLĖS, šildomos sėdynės šiltesnis turi savo temperatūros kontrolės savo pasirinkimą aukštos arba žemos šilumos.Pagalvėlė šilčiau gali pastovi temperatūra 55°C, ir turi NAUJĄ ATNAUJINTĄ nuotolinio, kad gali eiti iki 65°C !Sukrauti per savo šilčiau sėdynės, prijungti jį, pasirinkti savo temperatūrą ir šildo iki karto per kelias minutes.

Vairuoti nuo šalčio!

Pagalvėlė šilčiau jungiamas į automobilio standartinės žiebtuvėlio, ir ji šildo iš karto.

Pagalvėlė šilčiau hi-tech šildymo audinio naudoja Tolimųjų infraraudonųjų spindulių šildymo kuris yra pastatytas į audinį, todėl ne vienkartiniai laidai būti jaučiamas.

Kai jūsų transporto priemonė veikia ir jūsų šildomos sėdynės pagalvėlės yra įjungtas, savo vietą pradės šilti.Šildomos sėdynės šiltesnis turi savo temperatūros kontrolės jūsų pageidavimą sudarytas iš Hi, Lo, ir Išjungimo padėtys.

Techniniai duomenys:

Produkto informacija

Produkto Pavadinimas : Aikštė šildymo pagalvėlė

Produkto spalva : juoda, pilka, raudona, mėlyna

Gaminio dydis : 95cm*46cm

Maitinimo įtampa : 12V DC

Maksimali galia : 45W+-3W

Saugiklis : 10A

Temperatūra : 25°C - 65°C

Tinka : automobilyje, namuose, biure

Paviršiaus medžiaga : poliesterio pluoštas

Non-slip kvėpuojantis akių

Vykdomosios Standartas : CAB1015-2012

Saugumo kategorija : GB18401-2010C

Pakuotė:

1x Automobilis, Šildomos Sėdynės Padengti

1x Naudotojo vadovas

Žymos:Auto įtaisą, Automobilių Sėdynės šilčiau, Gasolin šildytuvas, Automobilių Sėdynės, šildomos Nuotolinio, Custom šildymo Pagalvėlės, Kėdė Automobilio šildymas, Skydelis Calefactor 12 V, Automobilių šilumos Sėdynės, šildomos Sėdynės, šilko Pagalvė Padengti 6565.

Medžiagos Tipas Kempinė
Elemento Tipas Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
Elemento Plotis 46CM
Elemento Ilgio 95CM
Taikoma Sezonas Rudenį Ir Žiemą
Specialios Funkcijos Šildymas
Nustatyti Gabalas 1
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

12V Automobilio Sunkvežimių Šildomos Priekinės Sėdynės Pagalvėlė Padengti Šildymo Šildytuvas Šilčiau Trinkelėmis 25°C - 65°C, Šildomos Sėdynės, Automobilių Prekės,

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai