10vnt/set Kailis Durų Kabliukų, Miegamieji Dual Derliaus Kabliukas prie Sienos tvirtinamas Kabinti Drabužius, Drabužius, Rankšluostį

€1.00

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w170069

Savybės:

1. Medžiaga: Šių įsukimo kabliukai yra pagamintas iš cinko lydinio, kuris yra rūdžių, atsparus smūgiams, įbrėžimams atsparus ir patvarus.

2. Dvigubas kablys dizainas: pakaba su dvigubu kabliu dizainas gali pakabinti daugiau dalykų, ir sutaupyti vietos.Stiliaus retro kablys yra visiškai suderinama su jūsų namų puošybai.

3. Platus panaudojimas: maži metaliniai kabliukai gali būti naudojamas pakabinti drabužiai, kepurės, rankšluosčiai, maišeliai, raktus, skėčiai, puodeliai ir kt.

4. Naudokitės proga: Ji gali būti įdiegta bet kur: miegamasis, vonios kambarys, drabužinė, holas, ir biurui.Rekomenduojama montuoti medienos masyvo arba medinių paviršių, pvz., už durų, baldų ir medinių lentų.

5. Dydis: dydis dvigubai drabužių kablys yra 54*41mm, kuris yra pakankamai jums pakabinti pakankamai dalykų.

Aprašymas:

Drabužiai, kablys, yra tvirtas ir patvarus, erdvės taupymas, gali būti naudojamas pakabinti drabužiai, kepurės, rankšluosčiai ir kt., organizuoti erdvę jums.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: cinko lydinys

Svoris: 14.5 g

Ilgis: 41m

Plotis: 54 m

Aukštis: 18mm

Dugno plotis: 18mm

Pakuotė:

10 vnt./set * kablys

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos:Kablys Striukė, Hat Kablys, Tinklelis Sienų Dekoras Kabliukai, Vyrams, Satino, Kietas Kablys, Kompiuterio Termometras, Chalatas Moterims, Sodo Kablys, Bailys Sleepwear, Pakaba Kablys Retro.

Kilmės KN(Kilmės)
Nėra. Kabliukų 2
Prekės Pavadinimas NAI YUE

Parašykite savo atsiliepimą!

10vnt/set Kailis Durų Kabliukų, Miegamieji Dual Derliaus Kabliukas prie Sienos tvirtinamas Kabinti Drabužius, Drabužius, Rankšluostį

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai