KARŠTO 3-in-1 Daugiafunkcinį Virtuvės Silikoninių Indų plovimo Šepetys Daugkartinio Valymo Kempinė už Patiekalų ir Ploviklių su Grandiklis NDS

€3.44

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w16057

KARŠTO 3-in-1 Daugiafunkcinį Virtuvės Silikoninių Indų plovimo Šepetys Daugkartinio Valymo Kempinė už Patiekalų ir Ploviklių su Grandiklis NDS Aprašymas:

Savybės:

3-in-1: TheKitchen Silikono Patiekalų Kempinė Su daugybe funkcijų.Į grandiklis, viršuje sunkiai išjungti purvo, kad nėra lengva valyti.Minkštas grandiklis ant šono verčia toli šiukšlių patiekalų ir stalviršiai.Įmontuotas ploviklio ar muilo gali putos greitai ir nuplauti lengvai.

Daug Funkcijų: valymo kempinės ir dishing valytoja ir vegetaras valytoja.Jūs galite naudoti šią silikono kempine valykite dantis plauti indus plokštės, dubuo, vandens puodelį, lėkštę, vaisių, daržovių ir pan.

Virtuvės Kempinės yra pagaminta, su aukštos kokybės silikono medžiagos.Dvipusis didelės ir mažos silikono, labai minkšta ir aukštos temperatūros poveikiui.Lenktas pusės dizainas yra ergonomiškas už geresnį sukibimą ir tinka jūsų ranka patogiai.

Efektyvus ir Patvarus: Nuplaukite vandeniu po kiekvieno naudojimo, jos bus sausos ir greitai ne tik nesupraskite smirdantis, taip pat Išvalyti jūsų indaplovė už ilgalaikį naudojimą.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Medžiaga:Silikonas

Dydis:16.5x7.5

Komplektą Sudaro:

1xDishwashing Šepetys

Žymos:Kampas Grandiklis, Redmond Rv R500, šepetys Valyti, švaresnis Variklis, Grandiklis Pašalinti Hermetikas, Skiedinio Grandiklis, Skiedinio įrankis, Rinkinys Grandiklis, Robotas Xiomi, įrankio Danga.

Naudojimas VIRTUVĖ
Parama Dropshipping
Tipas Kita
Stilius Kita
Funkcija Įžuvinti
Modelio Numeris /
Prekės Pavadinimas Aihogard
Medžiaga Kita

Parašykite savo atsiliepimą!

KARŠTO 3-in-1 Daugiafunkcinį Virtuvės Silikoninių Indų plovimo Šepetys Daugkartinio Valymo Kempinė už Patiekalų ir Ploviklių su Grandiklis NDS

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai