2.4 G 2 IN 1 Amfibijas RC Drift Automobilių Nuotolinio Valdymo pultas su oro pagalve Greičio Valtis Žaislai, Lauko Automobilių Žaislai Vaikas Dovana su Atsargine Baterija

€16.39

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w15572

aprašymas

Amfibijas automobilių: Ant žemės, žaislas automobilis gali judėti į priekį, atgal, pasukti į kairę, sukite į dešinę, drift ir pasukite.Ir ji gali realizuoti funkcija nuotolinio valdymo valtis į vandenį ir gali judėti ant vandens: eiti pirmyn, atgal, pasukti į kairę, sukite į dešinę.

2-in-1 " Automobilių Valtis: automobilių žaislo savybės paprasta operacija, kuri yra puikus derinys iš automobilio ir putų korpuso, ir gali būti naudojamas įvairiems žemės ir jūros žaidimai, kuri yra paprasta naudoti ir tinka įvairiose aplinkose.

Didelio stiprumo ir pagerėjo: nuotolinio valdymo automobilis yra pagamintas iš technopolymers ir didelio stiprumo putų.Jis yra lengvas ir stiprus ir jos greitis gali būti kontroliuojamas.Tai yra lengviau naudoti.

2.4 Ghz nuotolinio technologija: automobilių žaislas yra įrengta su didelės apimties 2.4 GHZ nuotolinio valdymo technologijos, ir nuotolinio valdymo atstumas yra ilgas, ir automobilio žaislas gali būti kontroliuojami keli žmonės tuo pačiu metu be trukdžių.

Puikus įdomus: Kai jūs paspauskite mygtuką, esantį priešais žaislas, automobilių kėbulo, variklio dangtis bus iššokti.Ir žaislas automobilis, jūs turite lenktynes su savo partneriu, nukentėjo priešininko automobilį iš abiejų pusių ir skristi ją po gaubtu.

specifikacija

Kūno svoris: 65g

Spalvos: raudona, oranžinė& black, blue & white, yellow& black

Kūno baterija: 3.7 v, 400mAh

Pagrindinio korpuso medžiaga: ABS

Automobilio dydis: 13.5x9x7cm

Nuotolinio valdymo dažnis: 2.4 hz

Nuotolinio valdymo pulto baterijos: 3 AAA baterijos

Maksimalus greitis 15 km/h

Nuotolinio valdymo atstumas: 25m

Krovimo trukmė: 90 minučių

Skrydžio trukmė: 10-12 min

Yra atsarginė baterija pasirinkti: Taip

Į paketą įeina:

Amfibijas Automobilių * 1, nuotolinio valdymo pultas * 1, USB kroviklis * 1, mentės * 2, blade keitiklis 1, kryžminis atsuktuvas * 1, rankinis * 1, atsarginė baterija X1 (jei pasirenkate šią specifikaciją)

Žymos:Geležies Fosfatas 70ah, šifono Skara Packa, Metalinis Logotipas Pranešimų, Pieno Harajuku Marškinėliai, Mineralų Apdorojimo, Mvs Kasetė 161 1, Honda City 2016 Cam, Fortnite žaislai šviesos, Kiaušinių Trynių, Aliejaus, "amazon".

Sertifikavimo NĖRA
Pagrindinio Korpuso Medžiaga ABS
Prekės Pavadinimas ZGPAX
Kilmės KN(Kilmės)
Įkrovimo Laikas 90 minučių
Nuotolinio valdymo dažnis 2.4 hz
Nuotolinio Valdymo Atstumas 25m
Nuotolinio valdymo pulto baterijos 3 AAA baterijos
Kūno baterija 3.7 v, 400mAh

Parašykite savo atsiliepimą!

2.4 G 2 IN 1 Amfibijas RC Drift Automobilių Nuotolinio Valdymo pultas su oro pagalve Greičio Valtis Žaislai, Lauko Automobilių Žaislai Vaikas Dovana su Atsargine Baterija

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai