T-Shirt Valdovas T-Shirt Derinimo Įrankis Valdovas Vinilo Lipdukai, Vinilo T-Shirt Valdovas Vadovas Sublimacijos Dizaino T-shirt GDe

€1.94

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w15070

T-Shirt Valdovas T-Shirt Derinimo Įrankis Valdovas Vinilo Lipdukai, Vinilo T-Shirt Valdovas Vadovas Sublimacijos Dizaino T-shirt GDe 1 Pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Gauti geriausią vietą savo grafinio kiekvieną kartą su šiuo tvarkingas, mažai įrankis.

2. Funkcijos platų matavimo galimybes, todėl jūs esate tikri, kad gauti savo norimą rezultatą.Matavimai 3.5, 3inch, 2.5, 2in, ir 1.5 m. nuo apykaklės.

3. Į iškirpti skylę leidžia lengvai pakabinti, kai nenaudojate.

4. Skirtingai nuo kitų derinimas, įrankiai, šis produktas yra skirtas pirmaujančių pirmaujančių kraštų, kad atitiktų natūralaus poilsio kampas labiausiai marškinėliai.Ši pagalba derinimo procesą.

5. PASTABA: derinti priemonė yra su apsaugine danga vis dar.Tai apsaugo įrankį tranzito metu.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

2. Objektai gali būti Logotipas, jei norite žinoti, prašome susisiekti su mumis.Jei jūs proto, prašome ne kainos pasiūlymą.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Dydis:

S: 8x1.5in

M: 14x2.5in

L: 20x3.5in

Komplektą Sudaro:

Pasirinkimas 1:

1 x valdovas

Pasirinkimas 2:

3 x valdovas(S+M+L)

Pasirinkimas 3:

1 x minkštas juosta priemonė

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos:Modelis Valdovas, Delfinų T Viršų, Vadovas Marškinėliai, Valdovas Mokykla, Tenyo Dėlionės, Sodo įrankių, Aliuminio Vadovas, Kūdikių York Tee, Gręžimo Vadovas Valdovas, Valdovas Staliaus Darbai.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Marškinėliai Valdovas
Valdovas Tipas Tiesiai Valdovas
Skatinimo Valdovas No
Sulankstyti No

Parašykite savo atsiliepimą!

T-Shirt Valdovas T-Shirt Derinimo Įrankis Valdovas Vinilo Lipdukai, Vinilo T-Shirt Valdovas Vadovas Sublimacijos Dizaino T-shirt GDe

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai