MOFii Belaidė Klaviatūra Ir Pelė, Ergonomiška Nešiojamojo kompiuterio, Namų Biuro Keyboard USB Optinė Pelė, Mišrios Spalvos Versija

€16.48

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w146480

Savybės:

1. Klaviatūros ir pelės pasirinktinio įvedimo rinkinys, skirtas "Windows Xp", "Mac", "macbook" Vista " ir daug sistemų su USB jungtimis.

2. Priimti pažangios energijos taupymo chip ir 3 energijos taupymo režimas,klaviatūros, pelės rinkinys eiti mėnesių, nekeičiant baterijų.

3. Patogi operacinė jaustis, ergonomiškas aptakaus dizaino stiliaus, todėl įvesties daugiau patogus, lengvas ir stabilus ryšys į tavo įrenginius.

4. Kompaktiškas ir nešiojamas: yra toks mini ir šviesos svorio, šis produktas, neužima daug vietos ir gali būti lengvai atimti.

5. Mokslo dizainas, tinkamas naudoti klavišą bžūp išdėstymas erdvėje, taupyti 55mm vietos nei įprasta klaviatūra.

Aprašymas:

Visą dydį dizainas su skaičių klaviatūra patenkinti savo poreikius.Mielas turas klavišus ir kelių spalvų dizainas suteikia jums gero matymo jausmas.

Techniniai duomenys:

Spalva: rožinė

Klaviatūros sąsaja: USB

Pelės sąsaja: USB

Darbo metodas: fotoelektrinių

Optinė rezoliucija: 1600dpi

Pelės dydis: 99 * 71 * 38mm

Klaviatūra dydis: 390 * 135 * 36mm

Skaičių klavišus: 100key

Pakuotė:

1 * klaviatūra

1 * pelė

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos:Pilka Klaviatūra, Kawaii Klaviatūra, Juoda Klaviatūra, Bt21 Klaviatūra, 3542 Klaviatūra, Kb Klaviatūra, Klaviatūros Mofii, Klaviatūra, Pelė, Acer Aspire 5536 Klaviatūra, "acer Aspire 5740g Klaviatūra.

Sąsaja "Bluetooth"
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas EDUP

Parašykite savo atsiliepimą!

MOFii Belaidė Klaviatūra Ir Pelė, Ergonomiška Nešiojamojo kompiuterio, Namų Biuro Keyboard USB Optinė Pelė, Mišrios Spalvos Versija

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai