MUMS/Euro AC Kištukas Kelionės Įkroviklis + 3FT Micro USB Įkrovimo Kabelis Vertex Įspūdį - Eagle , Banga , Veiksmų , Lengva , X , Maks.

€3.72

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w146172

RM4566409231135315

Patarimai Prieš Kad:

1. Mes siūlome costomer pasirinkti www.juozasrimkus.lt Standartinis Pristatymas Metodas , tai yra greitas ir saugus.Ir jūs turite, kad kažkas negerai su jūsų paketą, kai jūs pasirenkate www.juozasrimkus.lt Standartinis Pristatymas Metodas, mes ją išspręsti už jus ne pirmą kartą.

2. Prašome dar kartą patvirtinti savo vardą, pavardę ( ypač rusijos draugai ), adresas(Gatvė, Miestas, rajonas, Šalis), pašto kodą, telefono numerį, prieš užsakymą.

3. Jei jums nepavyko gauti pakuotės po 50 laivybos dienas ( Išskyrus Švenčių ir poilsio dienas, Specialių Renginių - pavyzdžiui, Stichinių Nelaimių , Streikas ir tt ), mes pasirūpinsime kitą naują paketą arba grąžinti už pilną pinigų.Prašome neatidaryti ginčo per 50 dienų !Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą !

Pardavėjas Rekomenduoja

Techniniai Duomenys:

Funkcijos (Namų Įkroviklis Adapteris): Tai LED švyti sienos kroviklis su dviem usb yra labai patvari, itin kompaktiškas, universalus kroviklis, skirtas "Apple" ir "Android" išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių.Built-in green LED žibintai leidžia įkrauti lengvai padaryti, o naktį, ir ji taip pat leidžia nuobodu mokesčiai įdomu, kietas ir romantiška.Šis dvigubas usb power adapter funkcijos 2.1 Amp galia, kuri suteikia galimybę įkrauti savo telefoną ar mygtukai vienu metu, esant didžiausiam apsisukimų dažniui.

PASTABA:LED šviesos nebus išjungiamas automatiškai po prietaisai pilnai įkrauta, prašome ištraukite įkroviklį iš elektros tinklo lizdo jį išjungti.Don ' t touch įkroviklis, kai jūsų rankos yra šlapios.Nepalikite toli nuo savo telefono ir prietaisus, kai jo baterija įkraunama.Nereikia naudoti, su defektais, USB kabelis.Laikyti atokiau nuo kibirkščių,ugnies.Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Produktas Pasižymi:

ES Įkroviklis

JAV Įkroviklis

1M Micro USB Kabelio

Žymos:Kamry Usb įkroviklis, Juliana, Elf Pvc, Molex Usb įkroviklis, Elf žaislas, Vertikalus Usb įkroviklis, Sakuya, Autobusų Usb įkroviklis, įspūdį Vertex Ekranas, Alfa.

Išvesties Sąsaja 5V/2.1
Maitinimo Šaltinis USB
Suderinamos Prekės Kita
Suderinami Modeliai B už Vertex Įspūdį - Lux, Mars, Stilius, Mėnulį, Daugiau,
Tipas Kelionės
Kabelio Tipas Micro USB Laidas (V8 - 5Pins)
Kokybės Sertifikavimo BMK
Paramos Greita Įkrovimo Technologijos USB PD
įkroviklio tipas Euro kištukas / jav plug
Įėjimas 5V/2A
Modelio Numeris KINTAMOSIOS srovės Kroviklis su V8 Kabelis Cubot Telefonai
USB 2
Suderinami Modeliai E už Vertex Įspūdį - Banga, Veiksmų, Lengva
Suderinami Modeliai C už Vertex Įspūdį - Tor, Touch 4G, Touch 3G, Novo, Erelis
Prekės Pavadinimas unidopro
Suderinami Modeliai D

Parašykite savo atsiliepimą!

MUMS/Euro AC Kištukas Kelionės Įkroviklis + 3FT Micro USB Įkrovimo Kabelis Vertex Įspūdį - Eagle , Banga , Veiksmų , Lengva , X , Maks.

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai