Interaktyvus Naminių Šunų Dantų Valymo Žaislai, Žirnių Formos Jokių Nuodingų Medžiagų Molinis Stick Mokymo Bite Atsparus Kramtyti Įspūdį Žaislas Lauko Mokymo

€2.27

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w142149

Augintinio Dantų Valymas Žaislai, Dėvėti, atsparus Saugus, netoksiškas Sveikas Kramtyti Moliniai Žaislai, Dėlionės, "Bitė" -atsparus Žirnio formos Molinė Stick už Dantų Restauravimo

Savybės: --Su 360 laipsnių molinis iškėlė dot paviršiuje šį žaislą, žaislas gali effectvely pašalinti dėmes nuo dantų pet.Tuo pačiu metu, ji gali veiksmingai užkirsti totorių ir kai kurių kitų dantų ligų.

--Pagaminti iš aukštos kokybės, TPR, kad žaislas yra saugus, ne toksiškas, sveikas, dėvėti, atsparus ir patvarus.Kas daugiau, ji taip pat turi gerą lankstumą ir negalės augintiniai dantis.

--Žaislas padės masažas dantis ir sumažinti spaudimą, kuris nėra geras dantų restauracijos.

--, Kai jūs neturite laiko žaisti su savo augintiniu, tai daug džiaugsmo jūsų augintiniui.Jūsų augintinis bus labai užsiėmę, ir malonu, po to, naudojant šį žaislą.

--Žaislas yra bite-atsparus.Taigi, jūsų gyvūnas gali jį naudoti ilgą laiką.

--Žaislas yra puikus žaislas, skirtas interaktyvus, tai gali labai pagerinti žvalgybos ir reakcija, gebėjimas augintiniai, ir pagerinti tarpusavio jausmus.

Specifikacija:

--Medžiaga: TPR

--Dydis: apie 12cmx5cm / 4.72inchx1.97inch

--Spalva: mėlyna, rožinė, žalia

--Kiekis: 1 vnt

--Svoris: 70g

--Pakuotė: 1x šuo kramto žaislą

Pastaba:

--Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaidą 0-1cm.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš siūlymą.

--Dėl skirtumų tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Žymos:šuo Siurbimo žaislas, Elnias šuo Kramto žaislą, šuo Kong žaislas, Didelis šuo, žaislai šuo Molinis, šuo Iq žaislas, šuns žaislas Teether, švietimo šuo Dėlionės, šuo Suppli, Pet, šuns žaislas.

Rinkinys Tipas No
Žaislai šuo Augintinio Dantų Šepetėlį Žaislas
šuo kramto žaislą Tiktų smulkaus ir vidutinio Šunys
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Šunys
Žaislai Tipas Kramtyti Žaislus
Medžiaga Guma
Kramtyti Žaislus Šuo šunų dantų šepetėlis

Parašykite savo atsiliepimą!

Interaktyvus Naminių Šunų Dantų Valymo Žaislai, Žirnių Formos Jokių Nuodingų Medžiagų Molinis Stick Mokymo Bite Atsparus Kramtyti Įspūdį Žaislas Lauko Mokymo

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai