SoAyle Vestido de Noiva Hepburn Prabangus Šampanas Vestuvių suknelė su V-kaklo, ilgomis rankovėmis Puošnios Vestuvinės suknelės Nėriniai Aplikacijos Suknelė

€334.62

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w140324

Dėkojame už jūsų paramą, Mėgautis savo pirkinių!

Prieš jums pasirinkti dydį,prašome patikrinti dydžių lentelė žemiau, įsitikinti, kad jums pasirinkti geriausią dydį už jūsų matavimai.

Jei nėra standartinio dydžio, kuris tinka jums, nesijaudinkite, mes galime paprotys, kad suknelė jums.Prašome atkreipti jūsų matavimai pagal diagramą žemiau.

Pavyzdžiui: Dydžio vienetas: centimetrų arba inch 1.Pilna Krūtinė = ____ coliai /cm 2.Juosmens = ____ coliai /cm 3.Klubų = _____ coliai /cm 4.Tuščiaviduriai Hem = _____coliai/cm( be batų) 5.Aukštis=______coliai/cm (nuo viršaus iki grindų, be batų) 6.Peties iki Juosmens =______coliai /cm 7.Kulno Aukštis=______coliai /cm 8.Suknelė Color =____ JEI norite striukė,jums turėtų būti šių dydžių mums. 9.Petys į petį = ____coliai / cm 10.Armseye= _____coliai /cm 11.Rankos ilgis= ____coliai /cm

Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekranas, spalva matote nuo kompiuterio gali skirtis nuo daikto gavote.Tikrasis spalva turėtų būti spalva, prekės gautos.Jei turite bet kokių klausimų apie spalvą arba, jei jūs negalite rasti norimą spalvą iš diagramos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl spalvų schemos skirtingų audinių.

Mokėjimo sąlygos, priimame yra "western union", banko pavedimu (T/T,pinigų, gramas,sąlyginio deponavimo ir kt.

Siuvimo Procesas

Vežėjo Pavadinimas Numatomas Laikas, Tranzitu vežamos iš Kinijos į JAV Sekimo Paslauga 2-4 dienas www.dhl.com 2-4 dienos www.fedex.com 2-4 dienos www.ups.com 2-4 dienos www.tnt.com 5-10 dienų www.ems.com.cn 5-10 dienų www.ems.com.cn

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės ar laivybos kaina.Mes pripažins elementą, kaip pavyzdį ir mažą vertę, kad būtų išvengta per daug mokesčių.Bet kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnas gali būti labai griežtos ir mes negalime sąskaita muito mokestis, todėl prašome patikrinti muitų politikos ne savo vietoje.Jei jūs turite mokėti muitų mokesčius, tai yra jūsų pareiga savo šaliai, pirkėjas turėtų suprasti šią situaciją.

Užsakymo Atšaukimas

Mes suprantame, kad užsakant suknelę už jūsų ypatinga proga yra svarbi įmonei ir mūsų panaikinimo politika buvo sukurta turint tai omenyje.Tačiau, svarbu pažymėti, kad mūsų suknelės, pagaminti pagal užsakymą, ir dar kūrimo procesą pradėjo medžiagos negali būti naudojamos pakartotinai.Geros naujienos yra tai, kad po pateikiant užsakymą, dar yra laiko apsispręsti.Prašome kreiptis į mūsų panaikinimo politika žemiau informacijos:

Mūsų Atšaukimo Politika

1. Užsakymus atšauktas per 24 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo, turės teisę grąžinti visą.

2. Užsakymus atšauktas 1~3 dienas po apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visa, laivybos išlaidų ir 50% produkto įsigijimo kainos.

3. Užsakymus atšauktas po 3 dienų nuo apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visą laivybos kaina.

4. Kai užsakymas buvo išsiųstas, jis nebegali būti atšauktas.

Grįžęs Pakeisti arba Grąžinti pinigus

1. Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Atvykus jūsų paketą, mes rekomenduojame jums patikrinti ir įsitikinkite, kad suknelė buvo padaryta, kad jūsų užsakymo specifikacija.Pabandykite jūsų suknelė kaip įmanoma greičiau pašalinti be žymas, keisti ar plauti suknelė.

2. Jei grąžinate arba keistis suknelės ar aksesuarus, prašome įsitikinti, kad jie yra savo pradinę būklę - unworn, unwashed, nepakeistas, nesugadinta, švari, be korp, ir plaukų, ir žymas, sveika ir pritvirtintas.

3. Suknelės, kad netelpa tinkamai, bet tinka specifikacijas galite užsisakyti negalima grąžinti arba pakeisti.Pirkėjai yra atsakingas už jos dydis pasirinkti, kada pateikti užsakymo.

Grąžinimo Procesas

1. Pateiktų deklaraciją, prašymą pardavėjui per 2 dienas atvykus jūsų suknelės.Pateikiamas paaiškinimas ir nuotraukos dokumentavimo priežastis grįžti.Grįžta nebus priimtas, prieš tai negavus išankstinio iš mūsų parduotuvėje.

2. Kai mūsų pardavėjai patvirtino savo prašymą, prašome siųsti elementą atgal į mus kaip galima greičiau.

3. Kai gavo mūsų įrenginys, jūsų grąža bus tvarkomi per 3-5 darbo dienas.Kai jūsų grąža yra patvirtinta ir patikrinta, prašome leisti iki dvejų atsiskaitymo ciklų už jį turi būti pervesti į jūsų sąskaitą.Daiktai grąžinti netinkamos būklės mes negali būti tvarkomi kaip grąžinamosios išmokos ir bus vežamos atgal į jus.

Mūsų darbo laikas yra nurodyti kaip po geros komunikacijos su pirkėjais: (Nacionalinių švenčių ir atostogų vietos nebus praneša dar kartą

Trademanager

Kinija Laikas

MON

TUE

WED

KETVIRTADIENIS

PENKTADIENIS

ŠEŠTADIENIS

SAULĖ

AM

9:00-12:00

9:00-12:00

9:00-12:00

9:00-12:00

9:00-12:00

9:00-12:00

Dieną-off

PM

1:00-6:00

1:00-6:00

1:00-6:00

1:00-6:00

1:00-6:00

1:00-6:00

Dieną-off

El. paštas: 24 Darbo valandų

Jūs galite atsiųsti mums elektroniniu paštu, jei turite kokių nors klausimų, mūsų klientų aptarnavimo komanda yra pasirengęs padėti visus jūsų klausimus kuo mes gauti savo elektroninio pašto adresą.

Prašome palaikyti mūsų įmonė informacijos, kontaktų failą, apsilankykite mūsų svetainę, jei turite laiko, ar reikia naujus produktus, jūs rasite gražus suknelės, kurie yra talpinti savo rinkoje, taip pat.Taip pat atsiųsti mums elektroniniu paštu, jei jūs norite padaryti savo dizaino, mes galime padaryti, suknelės pagal klientų reikalavimus.

Paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, negali nuodugniai išspręsti jūsų problemas.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Kaip rimtas ir atsakingas pardavėjas, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

Žymos:Indijos Kristalų Vestuvių Suknelė šalis, Gboom Vestuvinė Suknelė, Tiulio Kristalų Vestuvių Suknelės, Glitz Vestuvinė Suknelė, Priešpiečiai Vestuvinė Suknelė, Kristalai Siuvinėjimo Vestuvinė Suknelė, Denims Vestuvinė Suknelė, Rgeek Vestuvinė Suknelė, Vcctor Vestuvinė Suknelė, Bling Crystall Vestuvinė Suknelė.

Procesas Trimatis pjovimo
Rankovės Stilius Rankovių
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
audinys Tiulis,Nėriniai
Proga Vestuvės
Tikrasis Vaizdai Taip
Nėščioms Moterims, Taip
Modelio Numeris HS19042002
Atgal Dizainu Nėriniai
Mados Elementas paprastas
Vestuvinė Suknelė Audinys Tiulis
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Built-in Liemenėlė Taip
Talėja Princesė
Prekės Pavadinimas SoAyle
Kilmės vieta Kinija
Siluetas Kamuolys Suknelė
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Traukinys Teismas Traukinys
Iškirpte V-Kaklo
Apdaila Nėriniai Appliques ,Užkarpomis

Parašykite savo atsiliepimą!

SoAyle Vestido de Noiva Hepburn Prabangus Šampanas Vestuvių suknelė su V-kaklo, ilgomis rankovėmis Puošnios Vestuvinės suknelės Nėriniai Aplikacijos Suknelė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai