6.7mLx4.4mWx3.65mH juoda Pripučiami purškimo kabina Pripučiami automobilių dažai salono palapinė pripučiama garažas su langas su orpūte

€939.07

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w140177

Nemokamas pristatymas 6.7mLx4.4mWx3.65mH juoda Pripučiami purškimo kabina Pripučiami automobilių dažai salono palapinė pripučiama garažas su langas su pūstuvas su 2 ventiliatoriai, 4 filtrai, Kaina, įskaitant du valytuvai, 4pcs filtrai, 6pcs smėlio maišais už kaklaraištis žemyn, a carrybag Nemokamas Pristatymas, kurias " FedEx/ UPS/ TNT durų iki durų.

Čia yra sidabriškai spalva 6.7 m pripučiami purškimo kabina palapinė

Spalva-pripučiami purškimo kabina gali būti pagal užsakymą, kaina yra vienoda.

Čia yra mūsų spalvų valdybos, jūs galite pasirinkti spalvą, į jį.

MOKĖJIMO

1 Jei turite kokių nors problemų su savo mokėjimo alipay sąlyginio Deponavimo,, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą.

2 sąlyginio Deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą, mes taip pat priimame mokėjimus per paypal, T/T", "Western Union" ir kt.

SUSISIEKITE SU MUMIS

Jei turite bet kokių klausimų apie šį pripučiami purškimo kabina, galite kreiptis į Dizainerį, turi kontaktinė informacija nuotraukose.

Žymos:Kabina Dažai, Automobilių Dažai Derliaus, Darbo Kabina, Diys Vaikai Palapinė, Automobilių Dažai Palapinė, Palapinė Kamieno, Purškimo Kabinoje, "pasidaryk Pats" Nešiojamų Dažų Kabina, Markizės Garažo, Honda Cbr400 Nc29 Lauktuvės.

Sertifikatas CE/UL
Savybės Pripučiami
Priedai Du valytuvai, remonto komplektas, smėlio maišais
Pristatymo laikas 7 dienų
Oem Priimtina
Medžiaga Oxford medžiaga
Pakuotė į carrybag ir kartoninė
Įspėjimas venkite aštrių objektas
Amžius > 6 metų
Modelio Numeris KMIS-140
Spalva Juoda arba pagal užsakymą
Dydis 6.7mLx4.4mWx3.65mH
Kilmės šalis Kinija
Prekės Pavadinimas Kommion
Tipas telšių
Technologijos Dvigubos siūlės

Parašykite savo atsiliepimą!

6.7mLx4.4mWx3.65mH juoda Pripučiami purškimo kabina Pripučiami automobilių dažai salono palapinė pripučiama garažas su langas su orpūte

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai