SFR-L serija Žemos įtampos pramonės maitinimo kondensatorius smart reaktyvusis kompensacijos modulis

€740.79

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w139361

Produkto Aprašymas

Produkto Pavadinimas:SFR-L serija Žemos įtampos pramonės maitinimo kondensatorius smart reaktyvusis kompensacijos modulis

SFR-L yra skirta problema harmoninės ir galios faktorius sitation iš sriousharmonic ollution į 0.4 kV įtampos žemos įtampos skirstomojo tinklo.Jis yra naudojamas kaip anintegrated reaktyviosios galios kompensavimo modulis, kurio funkcijos, galios factorenhancement, veiksmingą harmonikų slopinimo, sumažinti linijos nuostolius ir gerinti maitinimo kokybę.

Sudedamųjų dalių dinamiškai harmonikų slopinimo reaktyvusis kompensacijos modulis apima DSP skaitmeninio apdorojimo grandinės, labai integruota nustatymo, kontrolės,apsaugos, vaizduoklis, nulio kirtimo perjungimo modulis, atleisti ir oro aušinimo bloko filtras reaktoriaus, žemos įtampos filtras maitinimo kondensatorius ir funkcija, modulis veikimo Elecnstatus indikatorius grandinės.Šis modulis yra naujos kartos dinaminis reactivecompensation įranga 0.4 kV, žemos įtampos ditribution tinklas, kuris issuitable dažnai pasikeitus apkrovai ir aukštos įtampos qulfat norma requirementsiuation.t yra būdingas dinamiškas traking kompensacijos intgation modulis withswitching laikas ≤20ms.

Techniniai parametrai Funkcija Specifikaciją

Matavimo Srovė ≤1.0%(5%~120 proc.) Įtampa didesnė Kaip 0,5%(80%~120%Jt) Galia ne didesnė Kaip 2% Galios koeficientas ≤±0.01 Perjungimo režimas iki Nulio kirtimo jungiklis

Kompensacijos operacija Darbinė įtampa AC 380V±20%, iškraipymas norma ne didesnė kaip 5% Vartoti ≤5VA Maks.darbinė srovė 1.35*pereiti paleidimo srovės ≤*Į

Vietos apsaugos

Per dabartinės 0~100A (galima nustatyti) Per temperatūra 20℃~80℃(galima nustatyti) Išbalansuoti 0%~200%(gali būti nustatytas, tik visos kompensacijos)

Aplinkos temperatūra Darbinė temperatūra -25℃~50℃ Sandėliavimo temperatūra -25℃~55℃ Aukštis Modelio aprašymas Taikymas Gamybos Procesas

SMT

AOI Bandymas

Plug-In Montavimas

Litavimo Banga

Montavimas

Tikrinimo Pakavimo ir Pristatymo DUK Q: ar Esate prekybos įmonė, ar gamintojas ?

A: Mes gamykla įsikūrusi Jiangyin City, Jiangsu provincijoje.

Q: Kiek laiko jūsų pageidaujamą pristatymo laiką?

A: Kad suma yra mažesnė nei $3000, arba vieno modelio mažiau nei 500pcs, pristatymo laikas yra nuo 7-10working dienų po patvirtinimo.

K: Ar galite pateikti pavyzdžių ?yra nemokama ar extra ?

A: Nemokamai mėginio yra prieinama, krovinių rinkti.

Q: Kas yra jūsų mokėjimo terminus ?

A: Mokėjimo

1. Produkto Turtingas Mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia Kinijos didmeninės prekybos rinkoje.Bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto nuotraukomis ar modeliai.Aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produktą į parduotuvę nusipirkti. 2.Kokybės Užtikrinimas Visi produktai parduodami parduotuvė yra originali, prašome būti tikri, kad perkate!Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis dėl www.juozasrimkus.lt ir mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų! 3.Paslaugų Garantija Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir jums bus taip pat gauti 5 taškų atsiliepimų. 4. Laivybos Garantija Pakuotės informacija gali būti atsekti.Jei negavote pakuotės po 60 dienų, jūs galite susisiekti su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai.

Žymos:Automobilių Kondensatorius, Oro Kondicionieriaus Kondensatorius, Cbb65a 1, Kondensatorius Super, 450vac, Oro Kondensatorius, 500f, Kondensatorius Farad, Kondensatorių Galios, Kondensatorius Paleisti.

Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Parašykite savo atsiliepimą!

SFR-L serija Žemos įtampos pramonės maitinimo kondensatorius smart reaktyvusis kompensacijos modulis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai