Medžio masyvo Stalo lempos, miegamojo kambarį viešbutyje naktiniai skaitymo šviesos kūrybinė asmenybė stalo apšvietimas

€136.68

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w139048

Savybės: Stilius: paprastos ir šiuolaikiškos Namų dovanų parinkimas/salonas medinis stalas, lempa tinka viešbučio kambarį miegamojo lovos Visa elektros dalys atitinka tarptautinius standartus ir vietos standartus, siekiant išlaikyti geriausias kokybės ir saugos, taip techninius standartus:IEC60998,IEC60061,UL1598 ir EN60598-1-2008. Specifikacija: Prekės Pavadinimas: Arturesthome Šviesos Modelio Numeris: ATH10008 Šviesos Šaltinis: E27(Be Lemputes) Įtampa: 220V Umbra Spalvos: Nuotrauka Spalvų Medžiaga: Mediena Draudimo: 1.Tvirtas ir Saugos Pakuotės Kiekvieną Arturest gabalas ateina su labai saugumą pakuotės pristatymo laikotarpiu.Patikrinti visas detales prieš įdiegdami programą, bet trūksta arba skaldytų dalis galima keisti iš karto. 2.Greitas ir Paprastas Montavimas Kiekvienam Arturest gabalas ateina su paprasta įdiegti kalno ir visa reikiama įranga.Kiekvienas šviestuvas gali apšviesti naudojant 60 vatų lemputės (ne komplekte). 3.Gerai Padarė dėl Naudojimo Metus Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, kiekvienas Arturest rungtynių buvo bandymus, siekiant užtikrinti optimalų ilgalaikį našumą.Kitas Pranešimas: Lemputės nėra įtrauktos, nes silpnos laivybos.Mes rekomenduojame ilgalaikį, mažo galingumo LED lemputes/Edison šviesos lemputės.

Hardwired yra vienas elektros laido sienoje, kai ji įdiegta, ji negali būti perkeltas, bet daugiau.Prijungti yra vienas, galite jį perkelti.Produkto Profilis: Kiti Pranešimą:

> Lemputės nėra įtrauktos, nes silpnos laivybos.Mes rekomenduojame ilgalaikį, mažo galingumo LED lemputes/Edison šviesos lemputės.

Hardwired yra vienas elektros laido sienoje, kai ji įdiegta, ji negali būti perkeltas, bet daugiau.Prijungti yra vienas, galite jį perkelti. > Arturest rankų darbo žibintai yra pagaminti su ekologiškos medžiagos, tikimės, kad padės jums atsipalaiduoti ir mėgautis gyvenimu.Jūsų pasitenkinimą ir yra laimingas mūsų #1 prioritetas, kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes visada pasiruošę atsakyti jums kuo greičiau.Jokių nuotraukų ar sakinių naudojimas taip pat yra laukiami.

Žymos:Lamparas De, Mesa De Banquete, Priedai Veltiniams, Vilna Lempa, Led Pakabukas, židinio De Mesa, Lamparas De Crystales, Pakabinti Lempos, Lempos šiaurės Pakabukas, Toalhas De Mesa, Lempos šiuolaikinės Pakabukas.

Yra Lemputės Įtraukti No
Prekės Pavadinimas ARTURESTHOME
Šviesos šaltinių skaičius 1
Kilmės KN(Kilmės)
Diegimo Tipas Laido Pakabukas
Įtampa 220V
Vieta Viešbučio Kambarys
Pagrindo Tipas E27
Maitinimo Šaltinis AC
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Stilius Modernus
Medžiaga Mediena
Apšvietimo Srityje 3-5square metrų
Garantija 2 Metai
Technics Kaltiniai
Modelio Numeris ATH10008
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Yra Pritemdomi No

Parašykite savo atsiliepimą!

Medžio masyvo Stalo lempos, miegamojo kambarį viešbutyje naktiniai skaitymo šviesos kūrybinė asmenybė stalo apšvietimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai