10vnt meškere Padengti Tinklelio Akučių Strypinis Raštas meškere Padengti Audiniai Net Lazdele Žvejybos Įrankių Priedai

€11.22

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w138980

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } Įpakavimas: 10 skirtingų spalvų lazdele kepurės.Stiebo dangteliai yra raudona, oranžinė, violetinė, juoda, armijos žalia, juoda ir mėlyna, juoda ir balta, juoda ir raudona, žalia ir geltona.Kiekvieną dieną turi spalvingą gyvenimą.

Dydis: Dėl mūsų unikalus dizainas, trumpesnis strypai gali būti lengvai susukti.Mūsų lazdele bžūp yra labai platus.Prašome atkreipti dėmesį, kad jie nėra tinkami sukasi juostos ir didelis akių juostos! ! !Prašome užtikrinti, plotis lazdele prieš perkant.

Medžiaga: Mūsų PET rankovėmis, yra pagamintas iš tvirtos ir stiprios PET viela.Jie yra subtilus ir dėvėti, atsparus vandeniui.Galite pasirinkti, saugiai.Paviršiaus lazdele dangtelis yra glotni ir ilgaamžiai, nėra lengva miltligė ir korozijos.Jis gali būti naudojamas ilgą laiką.Tuo pačiu metu, jis turi šilumos varža ir gali reguliuoti apimti gerai, net vasarą.Atsparumą karščiui iki 120 laipsnių Celsijaus.

Privalumai: Unikalus tinklelio struktūra ir platūs plėtra, lengva įdiegti.Jie gali būti naudojami dėl didelių vadovus visiškai surinkti lenkai.Skirtingai nuo audinio striukė, ji gali būti lengvai pašalinta.Naudokite storas tinklelis, apsaugoti ir užkirsti kelią lazdele skylę iš kertančios užtikrinti jų saugumą; ji turi stiprų panaudojimo galimybes ir greitai formos atgavimas; ji yra paprasta laikyti, ypač strypas su vadovu, siekiant apsaugoti meškere nuo įbrėžimų.

Platus naudojimas: tinka visų rūšių meškerės, pavyzdžiui, skristi žvejybos strypai, sukasi meškerės, žvejybos strypai, jūros žvejybos strypai ir kitų bendrų žvejybos strypai.Labai tinka meškere spintos, meškere saugojimo vamzdeliai, galiniai sunkvežimių ar apvalios kelionės laivai.Jis neleidžia erzina painiojimąsi savo meškere ar transporto priemonės.Ji yra labiausiai naudinga aksesuaras jūsų meškere.Su jais, galite laimingai mėgautis savo žvejybos gyvenimą.

Spalva: nuotrauka spalvų

Medžiaga: PET

Dydis: ilgis 170cm/plotis 35mm

Pakuotės Turinys:

10 * meškere rankovės

Pastaba: Tai gali užkirsti kelią lazdele iš tangling, apsaugoti lazdele, ir išvengti įbrėžimų, kai jo nenaudojate.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Pipete įpilama Vandens Mažos, Vamzdynų įrankis Chocola, Vamzdynų įleidimo "toyota", Pipo W11 Stiklo Plėvelės, Palaidinės Homotic, Megztiniai Berniukams 15, Pippa Kiaulių Plaukų įrašą, Vamzdžiai Kempingas Viryklė, Palaidinės Skaitiklis.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

10vnt meškere Padengti Tinklelio Akučių Strypinis Raštas meškere Padengti Audiniai Net Lazdele Žvejybos Įrankių Priedai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai