10Pc Pack Jar Saugojimo Maišeliai, Daugkartinio naudojimo Užkandis Maišelį Mobiliojo Sandarūs Šaldiklio Ziplock Krepšiai Virtuvės Maisto Mason Butelis Kelionės Antspaudas Dėklas

€2.02

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w138835

10Pc Išsaugojimo Šaldytuvas Šaldymo saugyklose Daugkartinio naudojimo Indelį Krepšiai Šviežių produktų

SAUGOTI MAISTĄ NUO KONDENSACIJOS IR DRĖGMĖS

Šie dekoratyviniai uždaroma jar formos krepšys " padeda išlaikyti maistą šviežią ilgiau ir išvengti kondensacijos ir drėgmės.

10PC jar formos krepšys

Pakankamai atlicināt įvairių maisto produktų, kad galite naudoti norėdami laikyti, kad mityba ir įvairovės lygį!

PRIEINAMA & PATOGUS ZIP-LOCK " MECHANIZMU

Nepaprastai lengva naudoti, patikima ir patogus zip-lock " mechanizmu, jar maišas leidžia lengvai laikyti riešutai, sumuštiniai, mėsos, daržovių, arba bet kokios rūšies maisto produktus, kad klausimas, erdvėje,-veiksmingai ir tvariai.

PAŠALINTI PLASTIKINIAI MAIŠELIAI & MAŽINTI SAVO ATLIEKŲ PRODUKCIJA

Nebereikės plastikinių maišelių ar aliuminio folija, į daugkartinio naudojimo indelį maišelį padeda mūšis didžiulis plastiko taršos.Jis gali išspręsti problemą, bet bent jau nebus vienas į blogesnes pasekmes.

IŠLAIKYTI MAISTĄ ŠVIEŽIĄ ILGIAU, SAUGIAI

100% netoksiškas ir BPA-free, daugkartinio naudojimo indelį krepšys yra saugiau naudoti maisto laikymo, išsaugant natūralias savybes maisto ilgiau.

DYDIS: S 10.7X15.7CM, L 13.7X19.5CM ,XL 17.2X24.5CM

Produktas apima:3PC S Maisto produktų Laikymo Krepšiai

4PC L Maisto produktų Laikymo Krepšiai

3PC XL Maisto produktų Laikymo Krepšiai

Žymos:Mažas Mobiliojo šaldiklis, Maišelį Maisto, Mason Jar Užtrauktuku Maišelį, Krepšys Reusabl, Krepšys Jar, Telefonas šaldiklis, Maisto Storag, Mini šaldytuvai, šaldikliai, Mini Kompresorius, šaldiklio, šaldiklio Nešiojamų Automobilį.

Modelio Numeris Laikymo Krepšiai
Medžiaga Saugojimo Krepšys Organizatorius

Parašykite savo atsiliepimą!

10Pc Pack Jar Saugojimo Maišeliai, Daugkartinio naudojimo Užkandis Maišelį Mobiliojo Sandarūs Šaldiklio Ziplock Krepšiai Virtuvės Maisto Mason Butelis Kelionės Antspaudas Dėklas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai