Cute Kačių, 25CM Didelės Sienos-Laikrodžiai Dekoro Skaitvardis Skaitmeninis Ciferblatas Išjungimo Silent Ne-Tiksi baterijomis, Laikrodžiai, Miegamojo Svetainės

€2.90

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w137519

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę:)

Mes esame profesionali gamykla.Mes atnaujinti daugiau kūrybinių laikrodis veryday, jei jums patinka mūsų laikrodis stiliaus,prašome sekti mūsų parduotuvėje, jūsų mėgstamos parduotuvės.Mes taip pat dažnai turi nuolaida veiklą, duoti atgal į pasekėjas, linkiu malonaus apsipirkimo,dėka Mes suteikti jums nemokamą stentas.Sieninis laikrodis taip pat gali būti rodomas ant stalo, už kambarį, miegamojo, biuro, Virtuvės, Valgomojo, Vaikų žaidimų Kambarys, Vaikų Miegamasis,Studijų kambario ir kt.Medžiaga: PVC Lenta Visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės.Daugiau Patvarus ir ilgalaikis Naudojimas.Lengva pakabinti ant sienos ir patogiai gauti laiku.Ekologiškas, netoksiškas ir saugus vaikams,neatneš taršos į gyvenimą.Patikslinimas išardymo ir surinkimo rodykle core Lukštais.Organinio plastiko medžiagos, kad pasirenka aplinkos apsaugos neatneš taršos į gyvenimą, ir spausdinimo, ryškių neblunka.

Prekės Parodyti:

Išsamią informaciją apie Produktą

Asmeninis Pritaikymas Savo Reikmėms

Mes esame profesionali gamykla.Yra daug modelį dangtelį, Kaip Parodyta paveikslėlyje.Taip pat pritaikyti mėgstamas nuotraukas į tai, ką norite, tiesiog susisiekite su mumis visą laiką.

DUK

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje. 2.Ar jūsų produktas, jokio triukšmo,? Mūsų laikrodis yra Silent Ne Tiksi, ir jūs galite jį pasiimti į miegamąjį, studijų ir kitose vietose, nesukels triukšmo poveikį jūsų gyvenimui. 3.Bus jūsų produkto, apima baterijas ji?Dėl laivybos problemas produktai nėra įtraukti baterijas.Reikia pirkti 1*AA baterijos patys. 4.Bus jūsų produkto, apima stiklo padengti?Mūsų gaminiai yra frameless, be stiklo kepurės.

SAUGUS, Ekologiškas Pakavimo

ATSILIEPIMAI

1), Jei esate patenkinta savo daiktų ir paslaugų, prašome mums malonę duok mums penkių žvaigždučių atsiliepimus ir palikti teigiamą atsiliepimą.Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama. 2)Mes taip stengiamės atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti, todėl prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Mes siekiame išspręsti visas problemas, taip pat greitai, kaip įmanoma.Mes pasistengsime mano geriausia atsakyti jums ne vėliau kaip per 24 valandas, tikėtis, kad mes ne savaitgaliais.

Apie Erkių Parduotuvė

Žymos:Elektrinis Sieninis Laikrodis Virtuvė, Laikrodis Modernios Sienos, Sieninis Laikrodis, Virtuvė, Valgomasis, Laikrodis šiaurės šalių Sienos, Plokštė Sieninis Laikrodis Virtuvė, Laikrodis Silent Sienos, Laikrodis Sienų Dekoras, Data Sieninis Laikrodis, Woode Sieninis Laikrodis, Reitingas Sieninis Laikrodis.

Prekės Pavadinimas FXM
Funkcija Garsiakalbis Išjungti
Derinys Atskiria
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Stilius kūrybingas
Motivity Tipas Skaitmeninis
Taikoma Rodymas gyvenamasis kambarys
Formos Diskiniai
Forma Vieno Veido
Ekrano Tipas Adata
Medžiaga PVC
Svoris 292g
Sieninis Laikrodis Tipas 50mm
Skersmuo 25cm
Tipas Sieniniai Laikrodžiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Cute Kačių, 25CM Didelės Sienos-Laikrodžiai Dekoro Skaitvardis Skaitmeninis Ciferblatas Išjungimo Silent Ne-Tiksi baterijomis, Laikrodžiai, Miegamojo Svetainės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai