18PCS "PASIDARYK pats" Mediniai Velykų Kiaušinių Kabo Dekoro Hollow-out Mediniai Velykų Kiaušinių Kabo Pakabukas Animacinių filmų Medžio margutis, Amatai, Pakabučiai

€2.18

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w137367

Aprašymas

Ar jūs norite, kai kurie Velykų dekoracijos?Šie mediniai Velykų kiaušinių pakabukas yra jūsų pasirinkimas.Tvarkomi aukščiausios pjovimo techique medinis pakabukas turi lygų paviršių.Jie yra puikus papuošalai atostogų ar kitas šalis, pavyzdžiui, Velykų, gimtadienio, vestuvių ir t.t.

Funkcija

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Mediena.

- Dydis: Apytiksl. 6x4.5x0.25cm.

- Mūsų medžio kabo pakabukas yra protingas pasirinkimas, dovanų savo kambarį ar jūsų šeimos nariai ir draugai, kai norite suteikti unikalią dovaną.

- Jie yra pagaminti iš medienos medžiagos, patvarus ir lygaus paviršiaus, saugus jūsų odos, nėra lengva sugriauti, gali jums tarnauti ilgą laiką.

- Žavinga yra geri, kad pareikšti festivalio atmosferą, gali būti kabinami ant Velykų krepšelį, židinys, siena, medis ir t.t.

- Puiki dekoracija namuose, sode, kieme, veranda, šalis per Velykas.

- Jūs galite juos savo namuose, sienų, lubų, šalis, gyvenamasis kambarys, pobūvių ir pan.

- Tu gali "PASIDARYK pats" kūrybos handcrafts su savo šeimomis ir draugais.

18 x "PASIDARYK pats" Kabo Medinis Pakabukas

Žymos:Velykų Woooden Amatų Namai, Velykų Mediniu šaukštu, Amatų, Star Medinių Amatų, Medinės Lazdos Amatai, Velykų Medinis Gaidys, Velykų Woooden Amatų Vainikai, Velykų Triušis Medinių Amatų, Velykų Woodden Amatai, Medinių, Medžio Amatai, Velykų Springs Amatai.

Funkcija 1 mediniai kabinti Velykų
2 funkcija Velykų mediniai papuošalai
Funkcija 5 medinių amatų kabinti velykų
3 funkcija velykų kiaušinių medinis pakabukas
Kilmės KN(Kilmės)
4 funkcija medinis pakabukas Velykų

Parašykite savo atsiliepimą!

18PCS "PASIDARYK pats" Mediniai Velykų Kiaušinių Kabo Dekoro Hollow-out Mediniai Velykų Kiaušinių Kabo Pakabukas Animacinių filmų Medžio margutis, Amatai, Pakabučiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai