Rudenį Vyrai Moterys Žvejybos Skrybėlę nuo Saulės UV Apsauga Ilgai Didelio Masto Kraštų Akių Žygiai, Medžioklės Lauko Paplūdimio Bžūp Saulės Skrybėlės Kibiras

€3.78

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w1368

Ypatybė:

1.PAGRINDINIS APSAUGOS nuo SAULĖS: Laikyti save apsaugoti visą laiką!Šiame lauke skrybėlę siūlo apsaugos nuo saulės išlaikyti jūsų kaklo, ausų ir veido saugų nuo žalingų UVA ir UVB spindulių.Geriausia saulės reikmenys, žvejybos, žygiai, stovyklavimas, eiti į paplūdimį, ir daug daugiau!Paimti vieną ir naudoti kaip naują ir pėsčiųjų žygiai skrybėlę šiandien!

2.SUKURTA LAUKE: Ar esate žvejybos, vyksta nuotykių pasivaikščioti ar praleisti popietę sodo, mūsų galvos apdangalas saugo jūsų galvos ir veido apsaugotas nuo saulės ir šilumos.Reguliuojama raišteliu užtikrina, kad jūsų bžūp lieka be judėti.Išeiti ir mėgautis elementai, be nerimauti su šiuo neperšlampama, vėjo ir kvėpuojantis.Vienas dydis tinka labiausiai.

3.STAY COOL SU KVĖPUOJANTIS AKIŲ: Stay cool, kaip akių plokštės užtikrinti, kad jūsų galva lieka vėdinamoje net šilčiausias ir labiausiai drėgnas dienų.Akių dizainas leidžia drėgmės ir šilumos lengvai išvengti šios kepurės, kuri ne tik palaiko savo galva kietas, tačiau jums taip pat likti sausa, kaip užskaitos padės drėgmės pabėgti ir gerokai sumažina prakaito kaupimosi.

4.LENGVAS IR GREITAI IŠDŽIŪTI: Atlikti ši riba visur jus eiti.Su nešiojamas ir lengvas dizainas, jūs galite lengvai sulankstyti viršų, ir ji tilptų į bet piniginės, kuprinės, arba atlikti maišelis.Greitai-džiovinimo savybės reiškia, kad net jei ši skrybėlė buvo eiti su jumis, paplaukioti, palikite jį į saulę minutę ar dvi!Jis bus sausas, ne kartą!

5.NAUDOJIMAS: Neperšlampama, vėjo, UV spindulių, kvėpuojantis, greitai džiūstantys, itin lengvas;Tinka minios: žvejybos entuziastai, paplūdimys,buriuotojai, alpinistai, stovyklaviečių veikla,valtimis , "safari" ir sodo ,tirti personalo .

Specifikacija:

Medžiaga:Nailonas Greito džiovinimo Audinio

Skersmuo:40cm

Bžūp Gylis:10cm

Bžūp Kraštų:9cm

Bžūp Perimetras:55-60cm/21.65-23.62

Lytis:Unisex suaugusiųjų

Amžiaus Grupė:suaugusiųjų Unisex

Tema:Sportas

Sporto Rūšis:Dviračių Sportas,Alpinizmas

Sezonas:Pavasaris,Vasara,Ruduo,ruduo,Žiema,ištisus Metus

Supakuota:Opp krepšys

Supakuoti apima:

1 x bucket hat

Pastaba:

Dėl ekrano skirtumas, spalva gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti

Žymos:Keychain Atveju Kgb 9, Huami Amazfit Laikrodis, Huami Gtr 2 įkroviklis, Didelis Lapų Galaxy, Stipinai 13 Vnt 43 Cm, Keychain Atveju Tw4ee, Stipinai Speneliai Dviratį, Disney Durų Knocker, Dainininkė Vyrų Karoliai.

Elemento Tipas bžūp
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis VYRAI
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Medvilnės
Modelio Numeris Saulės, Skrybėlės, Skrybėlės Kibiras
Sportas Tipas Dviračių sportas

Parašykite savo atsiliepimą!

Rudenį Vyrai Moterys Žvejybos Skrybėlę nuo Saulės UV Apsauga Ilgai Didelio Masto Kraštų Akių Žygiai, Medžioklės Lauko Paplūdimio Bžūp Saulės Skrybėlės Kibiras

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai