6PCS Mini Spalva Vazonas Virvę String Cilindrų Sultingi Keramikos Kabinti Dubenį Krepšelį Sienos Kabo Sodo Vazonas

€23.19

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w135711

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 1. Gamtos Retro Stiliaus: Tai kabinti virvę vazonas yra sustabdytas gamtos lynai. 6 "vintage" stiliaus keramikoskabinti vazonus yra sukurta siekiant suteikti grįžti į gamtą.Tai Puiki dekoracija Kalėdų dovanos.

2. Patvarus Naudojimas: mišrus spalva yra suderinta su džiuto pakabos virvę.Lynas yra pagamintas iš natūralių kanapių virvė ir yra labai patvarus ir ne lengvai neveikia.

3. Kokybės Medžiaga: Šie keraminiai puodai yra pagaminti iš aukštos kokybės keramikos.Aukštos kokybės, tvirta, reiškia, nėra lengvai pažeisti.

4. Graži Išvaizda: Šis natūralus vintage stilius yra puikus dekoro šeimos, tiek patalpose, tiek ir lauke, taip pat sienos puodai ar kabinti kraujo čiulpti puodai.Šie kabantys vazonai yra taip gerai, gėlių vazonai ir yra Puikus: Virtuvėje, Terasoje ar Verandoje.

5. Aukštos Kokybės: atsparus Korozijai, spinduliavimo, kvėpuojantis, savarankiškai padengti absorbciniu, nėra lengva prarasti formą, tvirtos ir ilgaamžės, biologiškai skaidžios, vandens taupymo ir sausrai atsparių, šviesos, pralaidūs.

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:keramika

Dydis:Vazonas Dydis: apie 10 x 10 x 9cm Kalibras: apie 7 x 7cm

Pakuotės Turinys:

6 * Gėlių Vazonas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Augalų Plastiko Vazonas, Sienos Tvirtinimo Elementai Sodinamoji, Augalų Puodą, Vazonas Baltas, Vazonas, Gėlę Puodą, Dekoro Vazonas, Gėlių Plastiko Vazonas, Prie Sienos Tvirtinamas Sodinamoji Derva, Dirbtiniai Augalai Prie Sienos Tvirtinamas.

Naudojimo Sąlygos Desktop
Apdailos Nedengti
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas vazonas
Procesas keramika
Spalva nustatyti šeši kabinti vazonus
Rinkinys Tipas Taip
Stilius minimalistinio kūrybiškumą
Modelio Numeris vazonas
Naudojamas Su Gėlių/Augalų Žalia
Taikymo scenarijų namų baldai, ekologija, projektai, viešbučiai, gėlių sodas, vaikų darželio pro
Medžiaga Keramikos
Naudokite formą darbalaukio, floorstanding, wallmounted, kabo baseino, derinys.
Savybės korozijai, lengvas, kvėpuojantis, selfabsorbent, nėra lengva de
Yra Protingas Prietaisas No

Parašykite savo atsiliepimą!

6PCS Mini Spalva Vazonas Virvę String Cilindrų Sultingi Keramikos Kabinti Dubenį Krepšelį Sienos Kabo Sodo Vazonas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai