LED Lempos, Granulių 20PCS 850nm 940nm, Didelės Galios 5W 2 Branduolių Centrinis 60 Laipsnių Kampu LEMPUTĖ 20MM Aliuminio Plokštės Fiashlights

€16.39

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w134242

Karšto Prekės

$10.99

$10.99

$10.99

$10.99

galia:5W

Drožlių dydis:42MIL

Srovė:1400MA

lustas: Taivanas Guanghong

LED medžiaga: Aukso viela, vario laikiklis, silikono pakuotė

Spindulio kampas: 60 laipsnių kampas

Bangos ilgis klasifikacija: 5W 850NM 5W 850NM 2 lustas 5W 940NM, 2 lustas

IR šviesos diodas, raudona

5W LED infraraudonųjų spindulių šviesą, granules, 850NM 940nm, 2 lustas

bendros problemos:

1, tada gera šviesa, LED žibintai laikomi flash, kokia yra problema?

Priežastis: LED lempos, karoliukai ir galios nesutampa švino, prašome apsvarstyti galimybę pakeisti valdžią ar lemputė karoliukai, mes parduotuvė padedi koja.

2, kaip nustatyti, ar originalios lempos yra mažiau nei plytelių arba plytelių?

Didelės galios yra labiausiai paplitusi mesti lengvosios pramonės ir kasybos lempos, nuo svorio tai šilumos kriaukle rinkinys požiūriu, šviesos nepakanka, plytelių, standartinės aprašymas top nuotrauka už jūsų nuoroda, atitinkamas svoris yra tikroji galia!

3, kai pakeitimas lempos karoliukai atkreipti dėmesį į tai, kas vyksta?

Svarbiausias dalykas yra sunaikinti ankstesnius terminis tepalas, nes terminis tepalas taip pat turi galiojimo laiką, nuvalykite švarus mūsų naujas.

B lemputė karoliukai pritvirtinti, keturių kampų, keturi varžtai, ne mažiau, sugriežtinti, nejudinkite iki šiol, ji yra geriausia naudoti A4 formato popieriaus, norėdami pamatyti, jei jis gali kištuką į lemputė karoliukai ir šilumos kriaukle, Eilės.

C diskas ne be apkrovos bandymas, įrengta lemputė karoliukai ir tada bandymo įtampa ir srovė, kitaip testas tada tada prie lempos karoliukai, įtampa yra per didelis, kad būtų galima lengvai dega lemputė karoliukai (degimo greitis yra iki 10%).

1 pastaba, visų dydžių milimetrais. 2, uždrausti vairuoti led be aušinimo įrenginį. 3, ji yra labai rekomenduojama naudojimo temperatūra ne didesnė kaip 55 ℃. 4, turi atitikti atitinkamus dabartinės sumažinimo išlaikyti sandūros temperatūrai, mažesnis už maksimalią.LED nenustatyta ratai šališkumo šališkumo. 1, tiekimo, kai pirkėjas mokėjimo, mes pristatyti prekes laiku, prekių pristatymo, prekių pristatymo, prekių pristatymo paslaugą metu, jei vežėjas, neįskaitant savaitgalio šventės.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per šventes.Tėvai turi užpildyti teisingą adresą pirkimo metu o mes jums naudoti šį adresą, EMS: 5 ~ 9 darbo dienas.DHL, UPS, FEDEX, TNT: 3 ~ 6 darbo dienos.www.juozasrimkus.lt Standartinė pristatymo Kaina: 12 ~ 30 darbo dienų Kinijoje Po Registracijos E-mail: 12 ~ 30 darbo dienų, 2, garantija, Visos lempos karoliukai bus išbandytas ir pristatytas 100% iki pristatymo, saugaus pakavimo.Pažadame, 2 metų garantija, prašome laikytis lemputė karoliukai griežtai laikantis naudojimo parametrus Mes esame labai dėkingi jums už mus su 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Jei esate nepatenkinti su specialistų, prašome susisiekti su mumis, mes mielai jums tarnauti 3, Po pardavimo, Jei esate nepatenkinti su šių objektų, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po prekių gavimo, keitimo ar grąžinimo, grąžinti arba pakeisti lemputė karoliukai, nenaudokite suvirinimo, prašome grąžinti arba pakeisti prieš susisiekite su manimi.Jeigu ne kokybės problemų, jeigu jūs norite grąžinti ar pakeisti, vis dar galite siųsti jį atgal į mus, bet jūs turite sumokėti papildomą kelionę laivybos išlaidų!

Žymos:Burbulas Plokštė, Vario Distiliuojama, Už Distiliuotojas, Skiltyje Stiklo, Skiltyje Plokštė, Skiltyje Vario, Bžūp Stulpelio, Vario Dėl Moonshine, 3 Burbulas Plokštė, 2 Colių Burbulas Plokštė.

Vidutinė trukmė (val.) 50000
9Light spalva 940nm
8Light spalva 850nm
LED Lustas gamintojas guanghong
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas SZCHENRUI
Pagrindo Tipas Suvirinimo plokštė
Ilgis 14mm
2Luminous spalva 5W infraraudonųjų spindulių
Sertifikavimo ce
7Light spalva Led Lemputė
1power 5W 625nm
Led Lemputės Tipas Bubble Ball Lemputė
5Color temperatūra 5w 940nm ir šviesos diodas
Spindulio Kampas(°) 60°
10model ir šviesos diodas
Šviesos Srautas 249 Liumenų & Pagal
Spalvos Temperatūra 2700K
Formos Pasaulyje
3wavelength apšvietimo šviesos
LED Lustas Modelis 3W High Power
Galios Tolerancija 1%
Įtampa 1.5-1.8v
4Glowing 5w 850nm ir šviesos diodas
Proga UŽMIESTYJE
Elemento Tipas LED Lemputės
6Light spalva ir led 5w 940nm

Parašykite savo atsiliepimą!

LED Lempos, Granulių 20PCS 850nm 940nm, Didelės Galios 5W 2 Branduolių Centrinis 60 Laipsnių Kampu LEMPUTĖ 20MM Aliuminio Plokštės Fiashlights

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai