Anime Džiudžiutsu Kaisen Keychain Kugisaki Nobara Delikatesas Maišelį Pakabukas Akrilo Key Chain Apdailos Aksesuaras Paketų Prižiūrėtojų Raktinę Pakabukas Dovana

€1.01

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w132345

Mokėjimo Būdai:

Daugelis mokėjimo būdą, paramos ,galite patikrinti prieš mokėjimą.

Prašome sumokėti per 7 dienų nuo užsakymo.

Garantija:

Mes nemokamai arba už laivybos metodą ,jūs galite pasirinkti Patys .Mes laivas pirmadienis - šeštadienis, išskyrus švenčių dienas.Prašome siųsti mums elektroniniu paštu PRIEŠ jūsų mokėjimo, jei norite pakeisti pristatymo adresą.

Standartinis Paslaugų trunka apie 18-25 darbo dienų.Prašome atkreipti dėmesį, kad ši paslauga NĖRA stebimi.

Operatyvus Aptarnavimas trunka apie 10-15 darbo dienų.Ji?s stebimų savo šalies pašto tarnybos interneto svetainėje Arba (Kinija EMS interneto svetainėje).

Laivybos laikas per Švenčių (Kalėdų, Kinų naujieji Metai ir pan.) galėtų būti ilgiau nei įprastu laiku.Prašome pridėti dar 5-10 dienų vėlavimo.

Grįžta Terminas

Jei gavote brokuotą prekę, pirkėjas turi iki 7 dienas nuo gavimo dienos prašyti grąžinimo arba keitimo nauju.

Jei gavote neteisingą prekės, prekės turi būti grąžintas ir nepanaudotas būklės ir turi būti ir jos originalus langelyje ir pakuotės.

Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų, nes proto.Prašome skaityti visą aprašymą, jeigu, kaip vadovas, prieš jums pasiūlymą.Nors, kiekvienas žingsnis buvo imtasi siekiant užtikrinti, kad mes laivą iš teisingo elemento, bus proga, kai gaunate prekes, kurie skiriasi nuo aprašymas.Tokiu atveju, mes prašome, kad jūs nedelsdami susisiekite su mumis, kad mes galime ištaisyti.Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.

Apie Mus

Po 6 metų sėkmingai parduoti apie www.juozasrimkus.lt, mes nusprendėme pradėti mūsų nirvaną.Šiuo metu mes specializuojamės Moterys?s ir Vaikas?s Mados.Mes vertiname kiekvieno kliento, taip pat didmeninių klientų.Mūsų sandėlis yra įsikūręs Yiwu, didžiausias nedidelių prekių rinkoje Kinijoje.Mes siūlome savo klientams nuostabi taupymo, palyginti su kainomis siūlo tradicinius mažmenininkus už panašių ar tapačių produktų.Mes teikiame gimtoji kalbančių klientų aptarnavimo anglų, prancūzų ir Kinų.

Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo; mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.Mes atgal mūsų įsipareigojimų su puikų aptarnavimą, 100% visiškai pinigų grąžinimo ir klientų pasitenkinimo garantija.

Pirkti Su Pasitikėjimu!

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos:Anime Dekoras, Megumi, Džiudžiutsu Kaisen Pliušas, Yuji, Anim Cosplay, Satoru, Kaisen, Džiudžiutsu, Cosplay Megumi, Anim.

Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Klasikinis
Suderinamumas Viskas Suderinama
Prekės Pavadinimas Giraffita
Metalo spalvos NĖRA
Medžiaga Plastikiniai
Metalų Tipas NĖRA
Formos\modelis Pav.
Lytis Unisex
Modelio Numeris KEY9643

Parašykite savo atsiliepimą!

Anime Džiudžiutsu Kaisen Keychain Kugisaki Nobara Delikatesas Maišelį Pakabukas Akrilo Key Chain Apdailos Aksesuaras Paketų Prižiūrėtojų Raktinę Pakabukas Dovana

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai