Netaisyklingos Geometrijos Bangų Modelį Metalo Blizgučiai Klipą Auskarai Be Pervėrė Moterų Minimalizmas Ausies Įrašus Bižuterijos

€0.22

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w128696

Savybės:

1. Aukštos kokybės: papuošalai yra pagaminti iš aukštos kokybės metalo medžiagų, labai patvarus ir nėra lengvai pažeisti.

2. Puikus gaminys: papuošalai yra puikus meistriškumo, poliravimo yra labai sklandžiai, nebraižo odos, ir tai labai patogu.

3. Banga dizainas: Tai auskarai naudoja wave dizainas, kuris yra labai kūrybingi ir turi gerą dekoratyvinis efektas suteikia žmonėms elegantišką grožį.

4. Mada: labai madingi.Ar jis yra atsitiktinis datos arba šeimos susibūrimo su draugais, tai papuošalai yra puikus pasirinkimas apdaila.

5. Puiki dovana: toks papuošalai turi gerą dekoratyvinis efektas ir gali būti teikiama sesuo ar draugė.Tai yra gražus apdaila.

Aprašymas:

Papuošalai yra pagamintas iš patvaraus metalo medžiagos ir kūrybiškai wave dizainas.Jis yra labai mielas ir gali būti teikiama, seserys ar draugės.Tai yra labai dekoratyviniai papuošalai.

Techniniai duomenys:

Dydis: Ilgis: 8 cm, Plotis: 2cm

Svoris: 5g

medžiaga: metalas

Lytis: Moteris

Pakuotė:

1 pora*auskarai

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos:Dviračių Stipinai Stiprus, Dviračių Stovas Audi Q7, Dviračių Nuolatinis Stovo, Suknelės Ponios Sporto, Dviračių žvaigždutę 35mm, Dviračių Stovas Gopro 5, žalia Kulno Batai, "zara", žalioji širdies Pliušinis žaislas, žalia Vinjetė Grandinės.

Metalų Tipas NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Netaisyklingos Geometrijos Bangų Modelį Metalo Blizgučiai Klipą Auskarai Be Pervėrė Moterų Minimalizmas Ausies Įrašus Bižuterijos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai