šiuolaikinės stiklo sienos sconces šiaurės apdailos namų miegamajame šviesos virvę gyvenamojo kambario, valgomojo, miegamojo lempa sienos lempos

€98.42

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w128296

Perkant naujus produktus ¥238.00 ¥290.00 ¥135.00 ¥450.00 ¥138.00 ¥680.00 ¥430.00 ¥275.00 ¥118.00

Pavadinimas kaustytomis geležies vandens vamzdžių sienelių lempos

medžiagos vandens vamzdis

pramonės kepimo lako

dydis 3 galvos dydis: L22cm * H27cm;

šviesos šaltinis E27 * 3 neapima šviesos šaltinis

Rūdžių spalva

pakuotės kartoninė dėžutė + bendra putplasčio pakuotės dydis: 33*31*17cm

Svoris 3 kg

visi produktai mūsų bendrovė yra savarankiškai gaminami ir parduodami, kokybės ir nuolaida.Sveiki atvykę į pasiteirauti:

pardavimų telefonu: 0760-23790288/17307604272 QQ:3219305003 Kontaktai: P. Mai

dėkojame už jūsų dėmesio ir meilės.Mes pagarbiai siūlome jums aukštos kokybės ir prieinamos kainos produktų ir paslaugų, tikėdamiesi, kad klientams priimtinus ir malonu apsipirkti internete patirtį.

Siekiant išvengti nereikalingų rūpesčių ir nesusipratimų pirkimas lempos, prašome skaityti ir suprasti mūsų gaminių pardavimo taisyklių atidžiai prieš perkant.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.Klientų aptarnavimas bus kantrūs ir suteikti jums išsamius atsakymus.

Nuotraukos fotografavimas

Visos nuotraukos Jinhui Apšvietimo Co., Ltd.priimami natūra.Dėl skirtingo šviesos aplinkoje ir rodo, gali būti tam tikrų spalvų skirtumas produktus, bet klaidos nedarys įtakos realaus poveikio.Nesijaudinkite.

pristatymo laikas

Jinhui apšvietimo būklė yra gera.Pristatymo laikas paprastai per 48 valandas nuo apmokėjimo.Jei jis yra out of stock, tai užtruks apie 7-15 dienų į laivą.Jei negavote produkto dešimt dienų po prekių pristatymo, ar turite klausimų apie produktą po to, kai gavimo, prašome susisiekti su mumis laiku.

Apie žibintai

Lempos ir žibintai nėra šviesos šaltinių, kai jie palieka gamyklą, bet ir patogumo jūsų kontrolės, dauguma mūsų lempos ir žibintai bus skirtas šviesos šaltinių, kartu su jais.Jei šviesos šaltiniai yra pažeistas, jie nebus taikoma kompensacija.

Pažeistas Išsiimti

Nors mūsų produkto pakuotės yra labai stiprus, dėl pristatymo į trečiosios šalies tolimojo gabenimo ir platinimo, yra tam tikra rizika, ir tai yra neišvengiama išspausti lempos, jei pastebėsite, kad lempų gaubtų ir reikmenys yra sugadinta, kai gaunate prekes, prašome susisiekti su mumis iš karto ir fotografuoti sugadintas, priedai, ir mes atsiųsime priedai, jūs Express.

Mes bus atsakingas už mūsų paslaugas ir produktus.Mes jums patenkinamus atsakymus į visus pagrįstų klausimų.Mes manome, kad jei mes turime daugiau ramybės, sąžiningumo ir supratimo, bandysime galvoti kitaip, ir jokių problemų gali būti išspręsta.

Apie prisijunkite instrukcijos

Jinhui Apšvietimo Co., Ltd.neturi pagrindo grąžinimo ir keitimo produktus, 7 dienas remiantis prielaida, kad lempos netinka ir antrinės realizacijos įtakos neturi.

Jei mūsų gaminiai yra kokybės problemų, mes galime grąžinti arba keistis jais bet kuriuo metu, ir mes padengs kelionei krovinių.

Jei klientas grąžina prekes, dėl subjektyvių priežasčių, taip pat galime tvarkyti grąžinimo ir keitimo procedūras klientams, tačiau klientai turi sumokėti grįžti krovinių, ir padengia išlaidas (10-30 juanių), kad negali būti naudojamos dėl to, kad ilgą kelionę pakuotės.

Jei pirkėjas keičia prekių subjektyvių priežasčių gavęs prekes, jis tik turi mokėti grįžo krovinių, ir laivybos krovinių, apmoka jav.

Prašome pristatyti grįžo Išreikšti savo durų, ir nereikia siųsti pristatymas.Mūsų priėmimas Departamentas negali pasirašyti pristatymo.Prašome suprasti.

Krovinių aprašymas

Greitas pristatymas, gali būti laikoma, Guangdong province, ir logistika gali būti panaudota ne provincija.Logistika-tai mokestis pagal apimtis, ir krovinių, mokama atvykus.Nr. nuo durų iki durų " pristatymą reikia.Gavėjas turi imtis TAPATYBĖS kortelę vietos logistikos bendrovė pasiimti prekes.Iš senovės miesto į pirmosios ir antrosios pakopos miestų kiekvienoje provincijoje, yra tiesioginis šviesos logistikos linijos, ir kiti miestai reikia

tiesioginiu pavedimu į miestą, paprastai negali eiti į miestą, gali tik eiti į Apskrities adresą.Pernešimo nuo logistikos tiesiogiai miestai paprastai yra apie 5-6 dienas, ir tai trunka apie 2-3 dienas perduoti apskričių ir miestų, nuoroda tik.Faktinė situacija yra viršesnis.Pirkėjams, kuriems reikia, greitas pristatymas, prašome susisiekti su Klientų Aptarnavimo konkrečių krovinių.

Mokėjimo būdas

Mes primygtinai rekomenduojame Alipay sandorius.Saugi ir patikima.Vartotojams, kurie negali naudoti Alipay gali pasirinkti internetinės bankininkystės perdavimo ir piniginių perlaidų.

Transporto instrukcijos

Apskritai, yra du būdai, kaip pristatyti prekių, logistika, express pristatymas.

A: privalumas logistikos, kad krovinių yra pigus, tačiau trūkumas yra tai, kad laikas yra šiek tiek lėčiau.Po prekių pristatymo, gavėjas turėtų pasiimti prekių pristatymo stotis pats; Po prekių pristatymo, logistikos bus pranešta telefonu, gavėjas, tik reikia, kad jo ID kortelę pasiimti prekes.

B: express pristatymo privalumai greitas pervežimas nuo durų iki durų " pristatymą (taikymo sritį, express, pristatymas), o trūkumas yra tai, kad krovinių yra santykinai brangus.Jei tai nėra skubu, tai paprastai rekomenduojama siųsti logistika.

C: visos prekės mūsų parduotuvėje nėra, ir didelių objektų yra pristatomos logistika.

Mūsų gamykloje pažadų: Mes teikiame vienerių metų gaminio kokybės užtikrinimas ir lifetime garantija atsarginių dalių.Kai produktas yra kokybės problemų, mes galime grįžti produkto besąlygiškai (lemputes ir stiklas, kuriems netaikoma garantija).

Žymos:Airis P970 Tactil, 6pcs Led, Cob 220v, 12cm Peleninę Pelėsių, Priklausomas Apatinis Trikotažas, 40mm Mygtuką Dangtis, 15 Metų Berniukas Kailis, 8x Optika Medžioklė, Airforce Offwhite, 5v Saulės Skydelis 2a.

Korpuso Medžiaga geležies
Įtampa 24V
Atspalvis Kryptimi Žemyn
Šviesos Šaltinis Metalų Halogenų Lempa
Yra Pritemdomi No
Garantija nr.
Medžiaga Metalo
Naudojimas ATOSTOGŲ
Sertifikavimo EAC
Kilmės KN(Kilmės)
Pagrindo Tipas E27
Prašymas Lova
Apšvietimo Srityje 3-5square metrų
Jungiklio Tipas Jutiklis
Šviesos šaltinių skaičius > 20
Yra Protingas Prietaisas No
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Technics Gilding
Maitinimo Šaltinis AC
Modelio Numeris 315
Atspalvis Tipas geležies
Spalva Ruda
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Savybės 220
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Stilius derliaus

Parašykite savo atsiliepimą!

šiuolaikinės stiklo sienos sconces šiaurės apdailos namų miegamajame šviesos virvę gyvenamojo kambario, valgomojo, miegamojo lempa sienos lempos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai