YO CHO Rudens Dekoras Šilko Bijūnai, Rožių Puokštės Dirbtinės Gėlės Kalėdų Netikrą Lelijų Žiedai, Vestuvių Namo Atostogų Apdaila

€11.85

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w12280

YO CHO Rudens Dekoras Šilko Bijūnai, Rožių Puokštės Dirbtinės Gėlės Kalėdų Netikrą Lelijų Žiedai, Vestuvių Namo Atostogų Apdailos Produktų specifikacija Gėlių Pavadinimas : Dirbtinių bijūnų Lily gėlių puokštė Medžiaga : Gėlių (Pan audiniai)+Gėlių stiebai( Aplinką tausojančios Plastikų) Struktūra : 1 krūva=6 didelis bijūnas vadovai+3 didelis lily vadovai+3 mažos lily vadovai+kelių lapų, Gėlių bendras ilgis : Apie 25cm (9.8 colių) 1 krūva gėlių Svoris :88.2 g 1 bijūnų žiedų galvutės skersmuo :Apie 8 cm (3.1 coliai)

1 bijūnas gėlių galvos aukštis :Apie 5,5 cm (2.1 colio) 1 didelis lily flower galvos skersmuo : Apie 8 cm (3.1 coliai) 1 mažas lelija gėlė galvos skersmuo : Apie 7cm (2,7 colio) Pakavimo įtraukta :3 bijūnas lelijų žiedų kekių ( Be vazos )

Jei jums reikia įvairių spalvų, prašome palikti išsamų pranešimą apie spalvas ir mums, kai jūs pateikiate užsakymą.Naudinga :Kūrybos namų dekoratyvinis baldais, balkonas papuošti,sėdi kambaryje papuošti.Kategorija : Vestuvių gėlės, vestuvių puokštės, puokštės, vestuvių aksesuarai,namų dekoro Proga : Vestuvių, vakarėlių ar Vakare, Gimtadienio siųsti gėlės,Šventė sen gėlės,Patinka gėlės,Festivalis gėlės,mados Namų puošmena.Pastaba : Dėl visų vestuvių puokštė yra rankų darbo produktas, todėl šiek tiek skiriasi.

Savybės

Lengva valyti ,lengva rungtynės kitos spalvos.

Aukštos kokybės padirbtų gėlių medžiaga, rankų darbo .

Puošnus gėlių spalvos, Elegantiškos formos.

Galite naudoti ilgą laiką, visada žiedų .

Puiki dovana draugui, kuris alergiškas žiedadulkėms.

Gėlių Sienos, Garliava,Dovanų Dėžutėje Apdailos Medžiagos, Įvairios priemonės "PASIDARYK pats".

Tinka Šalis,Vestuvių,Biuro,Parduotuvė,Meno Salė,viešose vietose,Namuose,Sode Ir Pan.

Švieži ir romantiška

Elegancija ir grynumas

Naudoti realius liesti medžiaga, Sveiką ir aplinkai draugiškas, grynos spalvos, aiški struktūra, natūralus, marginimo ir dažymo.

Ašmenys yra skaidrus, gyvas, pilnas, ir gryno, ir krašto atspaudas yra natūralu ir tikroviška.

Filialai yra gydomi laminavimo staklės, ir rankena yra puikūs.

Paprasta namų puošybai, tegul šeima turės naują išvaizdą.

Jei jus tenkina šios gėlės, prašome palikti mums penkių žvaigždučių aukštos nuomonės ir nuotraukos, kuris yra labai svarbus šios gėlės.Jei turite kokių klausimų ar nepasitenkinimą, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, mes stengiamės, kol būsite patenkinti.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą

Apie gaminį Rankomis pagamintų produktų---visi produktai mūsų parduotuvėje yra pagaminti rankomis, tai yra neišvengiama, kad kai kurie unsatisfaction.Bet mes tikimės, kad galime susitikti saulėtą ir turtinga klientų, patys kaip ir jūs su mūsų nuoširdi šypsena.Dirbtinė gėlė----gėlių galvos arba lapų gali nukristi arba būti išspaustas transportavimo metu, ir tai nepriklauso kokybės problema.Jūs galite atgauti gėlių formos su plaukų džiovintuvu arba karšto garo.Gaminio dydis ------visi produktai yra išmatuotas rankiniu būdu, kai kurios klaidos gali egzistuoti.Mes pasistengsime, kad siauras per 1-3cm.Dėl skirtingų elastingumą gėlių medžiagų, dydžio paklaida gali būti didelis.Esame dėkingi už jūsų supratimą.Spalva skirtumas-----visi produktai yra fotografuotas nuo realių objektų; mes stengiamės parodyti savo tikrąją spalvą.Kai kurios nuotraukos gali pateikti įvairių spalvų, kaip skirtingų fotografavimo šviesos, aplinkos šviesos ar stebi, ir tai yra gamtos požymius.Dėkojame už jūsų supratimą, jei jis turi spalvų skirtumus.Jei turite omenyje šiuos klausimus, prašome užsakymą kruopščiai.Pavyzdžiai nuoroda 01 Priemonė aukščio gėlė, Kai įdėjimas, patartina, kad įdėti šakojasi vietą apsistoti pačiame lygyje arba šiek tiek aukščiau butelį burną. 02 Lenkimo arba sumažinti Alkūnė apatinė dalis gėlių lazdele reguliuoti savo visą aukštį, arba tiesiog supjaustyti juos. 03 organizuoti gėlių vainikėlis ir lapų Dėl suspaudus transportavimo metu, corolla turi būti purus ir koreguoti savo kryptį, lazdele gėlių turėtų būti vertikali, ir reguliuoti savo vietos, kad visa gėlė atrodo daugiau gamtos. 04 Organizuoti įsakymu Įdėti įrengtas gėlių į vazą, po vieną.Jei yra daugiau gėlės, mes rekomenduojame įterpti vieną po apdailos viena kategorija. 05 Pasirūpinti dar kartą Suorganizuoti vieta ir kryptis gėlių galvos, koreguoti gradientas puokštė, kol ji pristato patenkintas laikysena.

1.Jūs patenkinamas yra tik mūsų prsuit.Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, kai jūs esate patenkintas savo pirkiniu. 3.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti,mes jums išspręsti visas problemas su jumis.

Transportuojant, kai kurių mažų problemų, tokių kaip deformacijos yra neišvengiamas.Čia yra keletas patarimų, kaip susigrąžinti deformacijos vežimo procese.

1. Kai puokštė yra vežamos, filialų ir paprastai uždarytas sumažinti erdvę.Gavęs prekes, prašome lėtai skleisti šakų išvežimas ir prisitaikyti prie narė, jūsų nuomone, yra labiausiai natūralus.

2. Jei išspaudimo deformacijos yra susiduriama vežant normaliomis aplinkybėmis, šakos ir lapai gali būti šiek tiek pakoreguoti atkurti natūralus.Gėlė yra deformuotas ekstruzijos būdu, kuris gali naudoti karšto vandens garų fumiguoti juos koreguoti, tegul medžiagos tampa šlapias ir minkštas, ir raukšlės išnyksta ir nusausinkite.Šis metodas yra bendras atkurti bet viena iš šilko gėlės.

3.kas daugiau, plaukų džiovintuvas, yra taip pat geras būdas atkurti deformacijos ekstruzijos būdu.Pučia plaukų džiovintuvas, yra palankesni plastiškumą.

Žymos:Interjero Bmw X5 M, Vystyklų Aukso Stiklo, Neils įdomus Dizainas, Dw734 Dw735 Perkūno Oželiai, Vyrai 4x Puloveriai, Maradona Kids Kit, Nektom žiūrėti 8198, Neils 2018 Tendencijos, Dw Akrilo Peržiūros.

Stilius Dekoratyvinės Gėlės ir Vainikai sunkiai netekties valandai Papuošalai
Forma Vestuvių, Džiaugtis Ir Dovanos ,rožė, lelija gėlė
Tinka Gėlių rengiasi Dailės,Fotografijos Rekvizitai,Rankdarbių Gamybos, "PASIDARYK pats"
PAVADINIMAS Dirbtinė rožė, lelija gėlių puokštė su stiebai ir lapai
Rūšis Pranešk apie netikrą Šilko Gėlių Puokštė su lapais
Naudoti vestuvių aksesuarai, vestuvių arba bridesmaid puokštė
Medžiaga Geriausios Kokybės Šilko ir Aplinką tausojančių Plastikų
Amatų Handmake Užrašų Knygelė
Taikoma scena Vestuvių Sienų Papuošimai, Perkelti Dovanos, Šeimos Papuošalai
Tipas rožė
Gėlių Stilius Gėlių Puokštė
Pakuotės/Pakuotės 3 rožė, lelija gėlių puokštės (be vazos)
Kilmės vieta Žemyninė Kinija
Taikymo sritis application1 parduotuvė gėlių menas, langų konstrukcijos, Viešbutis, gėlių menas, ir tt
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Derinys 12 žiedų Galvučių Ir Keletą Lapelių
Savybės 100% brand new ir aukštos kokybės
Modelio Numeris pranešk apie netikrą rožė, lelija gėlė bouquet12201
Taikymo sritis Namų dekoravimas, vestuvių ceremonija, meno gėlių kompozicijų,
Spalva rožinis šampanas geltona žalia
Aprašymas Vestuvių/Home/Hotel/Šalis/Biuras/Kambarys/Sodo dekoracijos ir t.t.
Prekės Pavadinimas YO CHO
Punktas Bridesmaid, Gėlių, Nuotakos Puokštės, Puokštė Bridesmaid
Festivaliai Vestuvės, Valentino diena, Chrismas, naujieji Metai, Hallowen, Šalies prekių
Proga Kalėdų

Parašykite savo atsiliepimą!

YO CHO Rudens Dekoras Šilko Bijūnai, Rožių Puokštės Dirbtinės Gėlės Kalėdų Netikrą Lelijų Žiedai, Vestuvių Namo Atostogų Apdaila

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai