Karšto Pardavimo Ilga Rankena Skirtumas Valymo Šepetys Nuimamas Sofa-Lova Baldų Apačioje Dulkių Ištraukiama Švaresnis Namų Ūkio Įrankis

€3.49

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w12245

Savybės:

Daugiafunkcinis valymo šepetys

Valymo šepetėliu, kad gali eiti giliai į sofos, lovos, stalai, automobilių ir kitų vietų, lengvai valymo dulkių kampai ir įtrūkimų, suteikiant jums tvarkinga ir švari gyvenamoji aplinka.

Tankus ir minkštas

Tankūs ir minkšti šeriai turi stiprų atsparumą, jis yra minkštas ir ne skauda rankas, negadina paviršiaus objektai, ir nėra lengva patekti, o stiprią valymo galimybė.

Keičiamo dydžio ir nešiojamų

Rankena šepetys yra ištraukiama sutaupyti vietos ir gali būti atliekamas kuprinė, stalčių, arba automobilis.Uodega turi kabinti skylę lengvai saugojimo ir vėdinimo sistema.

Dvipusis naudojimas

Šukos jūsų šuo arba katė su storesnis mane ir užfiksuoti laisvas ; naudoti plonesni pusėje pašalinti ir pūkas nuo drabužių, baldų apmušalų, automobilių salonuose ir pan.

Daugkartinio Naudojimo Šepetys

Palyginti su tradiciniais korp volai, ji yra daugkartinio naudojimo, lengvai valomas ir patvarus dvipusis šepetys gali jums sutaupyti pinigų ir sumažinti aplinkos atliekomis.

Techniniai duomenys:

Elemento tipas: ištraukiama lova šepetys

Medžiaga: ABS

Spalva: žalia/mėlyna/oranžinė/pilka

Kiekis: 1pc

Prekės dydis: 31*8cm/12.18*3.14 colių(L*W)

Svoris: 130g/4.59 oz

Pakuotės:

1*ištraukiama lova šepetys

Žymos:Sagė Ratas, Pritaikyti, Paketų Prižiūrėtojų Raktinę Pen, šuo Kaukė Vaikams, Skaistalai Nagų, Ranka Mediniai, Bičių Animacinių Filmų, šuo Lyderis, Kinija Spintoje, Stačiatikių Maldos Virvė.

Medžiaga Kita
Tipas Kita
Funkcija Įžuvinti
Naudojimas Neatening/Sandėliavimo
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Ranka
Modelio Numeris ištraukiama lova šepetys

Parašykite savo atsiliepimą!

Karšto Pardavimo Ilga Rankena Skirtumas Valymo Šepetys Nuimamas Sofa-Lova Baldų Apačioje Dulkių Ištraukiama Švaresnis Namų Ūkio Įrankis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai