Elektros Laipiojimo Laiptais Santa Claus Kilnojamojo Įdomių Dekoro Elektros Interaktyvus Kalėdų Senelis Su Muzika Pliušinis Žaislas Dovanos Vaikams

€10.04

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w1220

Kulka Taškų:

1、Geriausia Kokybė: laipiojimo Santa Claus yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC ir pliušas, ir buvo kruopščiai siūlės turi tvirtą trimatis efektas.Vaikai traukia ji.

2、Atnaujinti Dizaino: Dviejų juostų dizainas, nereikia statyti sienų ar medžių, daugiau dekoratyvinių scenos, ilgiau kopėčios ir geresnis stabilumas.Santa Claus bus automatiškai lipti laiptais su muzika.Maitinamas 3 AA baterijos (neįtraukta).

3、Lengva Surinkti: kopėčios yra kilnojamasis.Prašome atkreipti dėmesį, kad yra diegimo instrukcijos ar nuotraukas, aukščiau išorinio langelį.Elektros Santa gali būti įdiegta lengvai.Jums bus pridėti daugiau stilingas ir įdomus Kalėdų žaislus ir dekoracijas.

4、Naujoviška Dovana: geriausia Kalėdų dovana vaikams, draugams ir šeimos nariams.Puikus papuošalai sukurti šventinę atmosferą ir suteiks daug džiaugsmo.Labai tinka puošti savo namus, šalis, Kalėdų eglutės ir kt.

5、Pasitenkinimo Garantija: Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Jei Kalėdų Senelis jokių problemų laipioti kopėčiomis, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes susisieksime su jumis per 20 valandų.

Savybės:

1. Tai puiki Kalėdų dovana ir Kalėdų ornamentu vaikams.

2. Šį nuostabų Kalėdų Santa Claus gali automatiškai lipti laiptais su muzika.

3. Puikiai papuošti eglutę ir laiptų pareikšti džiaugsmą Kalėdos į jūsų namus.

4. Juo galima ne tik papuošti savo namus ir pagerinti šventinę atmosferą, bet taip pat suteikia unikalių Kalėdų dovanos savo artimuosius.

5.Lengva ir smagu, montavimas.

Specifikacija:

Dydis: žr. informacijos puslapyje

Diegimo žingsniai:

1 žingsnis: įdėkite kopėčias.

2 žingsnis: Apdaila iš vienos pusės viršutinio paviršiaus.

3 žingsnis: Įdiekite Santa Claus ant kopėčių.

4 žingsnis: Prijunkite laidus kartu.

5 žingsnis: Įjunkite jungiklį ir apdaila.

Pakavimo Sąrašas:

1*Elektros Laipiojimo Laiptais Santa Claus

Pastaba:

Jei Kalėdų Senelis nejuda, prašome patikrinti, jei yra kokių drabužių prilipti prie prietaiso.

Žymos:Ceilling šviesos Pakabukas, Prijunkite Lauko Pakabukas, Aukso Vežimėlio Priedai Veltiniams, Vilna, Rodyklių Pakabukas Rock, Sidabro Sukasi Pakabukas, Pakabukas Lazanija, Ananasų Pakabukas Aukso, 25kn Laipiojimo Pakabukas, Peal Karoliai Pakabukas, Kalti Aukso Pakabukas.

Modelio Numeris Lėlės Pakabukas
Temos Muzika
Įspėjimas no
Aukštis 11cm-30cm
Įdaru PP Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Amžius 8~13 Metų

Parašykite savo atsiliepimą!

Elektros Laipiojimo Laiptais Santa Claus Kilnojamojo Įdomių Dekoro Elektros Interaktyvus Kalėdų Senelis Su Muzika Pliušinis Žaislas Dovanos Vaikams

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai