5 in 1 RF Radijo Dažnių EMS LED Fotonų Drėkina Raukšlių Šalinimas, Odos Atjauninimas, Veido Kėlimo ir Sukimo Odos Priežiūros Priemonė

€43.98

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w12058

Apie RF

RF yra neinvazinis gydymas, tai reiškia, kad nėra pjaustyti odos, ją suvaidinti, kuris naudoja mono polar radijo dažnio energijos sugriežtinti toną kūno ir pagerinti jos kontūras.RF terapija veikia šildymo pagal odos sluoksnį, žinomas kaip dermos.Šis šilumos sukelia kolageno kūrimas, vadinamas neocollagenesis.Naujasis kolagenas, todėl oda atrodo stangresnė & griežtesnė ir pagerina bendrą odos tekstūros ir kūno formos.Skirtingai nei lazeriai, RF Kūno procedūros veikia ant visų odos tipų ir spalvų.

Poveikio (5 režimu):

Giliai valyti (Clean mode): Pašalinkite purvą, kuris yra sunku pereiti iš paprastai skalbimo veidą, kad oda švaresnis ir labiau atsipalaidavęs.Maistinių medžiagų kiekis (Drėgmės režimas): maistinės medžiagos prasiskverbia į stratum corneum odą ir ji taps drėgnas ir blizga.Maitina odą (EMS IKI režimas ): Masažo raumenis, tada jis tampa lankstesnis, panaudota kaklo ir pečių.Grožis (RF LED režimas): Tegul odos padaryti atsižvelgiant priežiūros ir raudonos šviesos skatina kolageno platinimu.Šaltas kompresas kompaktiškas (Cool režimas): Cool odą, sumažinti, ir stora poras.

Pareigos:

1. Šviežios odos atjauninimas, padeda gerinti odos būklę, greitai ir lengvai, todėl jūsų oda lygesnė ir kompaktiškas, šviesus, jūsų oda energingai. 2. Saugus ir jaukus: naudojant unikalų radijo dažnio terapija, protingas temperatūros kontrolės, ir saugus, giliai remontas odą, padeda išnyks raukšlės greitai, kompaktiškas V veido, siekiant pagerinti išvaizdą, veido.

Savybės:

1. Su kūryba, kolageno, skatina ląstelių funkciją ir kraujo apytaką, o drėkina odą, mažina raukšlių ir dėmės. 2. Raukšlių gerinimo, skatinti kolageno gamybą, odos kėlimo, veido priežiūros naudojimui namuose. 3. Gerinti kraujo apytaką. 4. Tobulinimo raukšlių ir elastingumą. 5. Tai švirkšti dažnio specialiųjų lygio įstaiga ir konvertuoti jį į bio energijos.Ji generuoja giliai šilumos per šią bio energijos, gerina fizinis išgydyti galios ir pasipriešinimo. 6. Natūraliai įvyko giliai šilumos padeda sveikatos vadybos įvairiose srityse, pvz., odos grožį, mitybą, kraujo cirkuliaciją, pašalinti toksinus ir prevencijos nuo plaukų prarasti.

Kaip naudoti:

1. Nuplaukite veidą, siekiant užtikrinti, kad oda yra švari. 2. Imtis žemyn makiažas medvilnės fiksuotojo sagtis nuo elektrodo paviršiaus, vieta medvilnės juostelę ir pritvirtinkite jį su makiažas medvilnės fiksuotojo sagtį(prašome naudoti gana plonas medvilnės mygtukai). 3. Prašome naudoti pienelį ar drėkinamasis kremas visiškai drėkina medvilnės. 4. Paspauskite įjungimo/mode " mygtuką 2 sekundes pradėti ,tada pasirinkite būdų ir intensyvumo.Pastaba:neįmanoma reguliuoti intensyvumą RF LED ir KIETAS režimai.(prašome pradėti nuo level1 pradiniam naudojimui). 5. Paspauskite įjungimo/mode " mygtuką 2 sekundes, tada išjungti po 2 garsus, gali tepinėlio odos priežiūros produktus iš eilės.

Komplektą Sudaro:

1 x Pagrindinis Aparatas 1 x USB Kabelis 1 x Nešiojamas Maišelis 1 x Vartotojo Vadovas

Žymos:Radijo Dažnių Mašinos Profesinės, Ipl, Rf įranga, Rf, Lazerinis Epiliatorius, Didelis Radijo Dažnių Aparatas, D16, Mlay Rusijos Veidas, Dhl, Lifto Mašina Rf.

Prekės Pavadinimas Lescolton
Baterija 500mAh
Vardinė Įtampa 7.4 V
Tipas RF EMS LED KIETAS grožio mašina
Medžiaga ABS Plastikas+304 nerūdijančio zondas
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Kilmės vieta Kinija
Gamybos Procesas Rankų Darbo
Įkrovimo Galia 8W
Funkcija Odos Valymas,Drėkinanti,Pašalinti Raukšlių, Odos Kėlimo
Įkrovimo Laikas 2.5 valandos
Spalva Balta
Technologijos RF ,EMS,Led šviesos,Ice cool
Dydis 26.3*16.2*7.5CM
Modelio Numeris OS-BLK-D919
Produkto Pavadinimas RF EMS LED KIETAS grožio mašina
Onput 100-240V

Parašykite savo atsiliepimą!

5 in 1 RF Radijo Dažnių EMS LED Fotonų Drėkina Raukšlių Šalinimas, Odos Atjauninimas, Veido Kėlimo ir Sukimo Odos Priežiūros Priemonė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai