Jungiklio rankena vibracijos sprogo ekrano 6 ašių giroskopas somatosensory žaidimas N-Pereiti dirbti R5L6

€10.54

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w116746

Aprašymas:

Aukštos Performancewireless valdiklis suderinamas su Įjungti/Perjungti Lite, puikiai tinka daug žaidimų.Su šešių ašių giroskopas judesio kontrolės, TURBO ir dvigubo smūgio funkcijas, jautrūs mygtukai ir 3D valdikliu suteikia lygesnė ir labiau realistiškas žaidimų patirtis.

Dvigubos Vibracijos & Turbo Funkcija belaidžio ryšio valdiklis, skirtas Perjungti palaiko 3 lygio reguliuojamas vibracijos,galite lengvai koreguoti gauti geresnį žaidimo patirties, kaip reikia.Built-in 6 ašių giroskopas jutiklį, leidžia žaidėjas kontroliuoja tikslus-greitį, kryptį, ir regėjimo lauko.Padidinti tikslumą žaidimas su įjungti valdiklį.Šis Reguliatorius yra Turbo funkcija, setup vieną klavišą "combo" funkcija - nereikia paspausti mygtuką kiekvieną kartą, jums gali žaisti žaidimą lengvai.

Stabilus Ryšys ir Multiplayer ModeThe ryšio atstumas bevielio ryšio valdiklis gali siekti iki 8 metrų, ir ji gali būti lengvai sujungti su Įjungti/Perjungti Lite, priima belaidžio "bluetooth" ryšio 2.4 G perdavimo technologiją, galima greitai ir lengvai suporuoti.Galite prijungti iki 4 profesionalūs valdytojai, tuo pačiu metu žaisti su šeima ir draugais ir didina tarpusavio jausmus.

Didelis Baterijos CapacityIt tik trunka 2-3 valandas, o šis reguliatorius bus visiškai įkrautas, o ji palaiko 8-10 valandų nepertraukiamo grojimo.

Ergonomiškas DesignThis belaidžio ryšio valdiklis, skirtas Jungiklis yra lengvas, ergonomiškas, patogus ir madingi, ir tai yra patogiau žaisti žaidimus,idealiai tinka šeimos įdomus ir šalys.

Techniniai duomenys:

specifikacija:

Modelis: SD-18

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: ABS

Vibracijos būdas: vibracija

Įkrovimo laikas: 2-3 val.

Naudojimo laikas: 8-10 valandų

Produkto svoris: 265g

Gaminio dydis: 155*110*60mm

Taikoma produktus: Jungiklis, Skirtas jungikliui Lite, PC

Pakuotė:

1*Gamepad

1*Naudotojo Vadovas

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Žymos:Valdymo Vaizdo žaidimas, 8 Bitų Dėžutę, žaidimas Jutiklis, žaidimas, Tv žaidimas, Cdragon, Gamepad Ns, žaidimas X, Gs4, Konsolės žaidimas į Tv.

Pakuotė Taip
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas GRWIBEOU
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Tipas Gamepads
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Modelio Numeris 202012

Parašykite savo atsiliepimą!

Jungiklio rankena vibracijos sprogo ekrano 6 ašių giroskopas somatosensory žaidimas N-Pereiti dirbti R5L6

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai