8 Spalvų Plaukų Spalva Nešiojamų Plaukų Kreidos Milteliai "PASIDARYK pats" Laikinai Pastelinių Plaukų Dažų Spalvų Dažų Grožio Minkštos Pastelės Optikos Salonas

€2.43

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w11620

Ypatybė:

100% nauja ir aukštos kokybės prekės ženklo

"PASIDARYK pats" jūsų plaukų spalvą su savo skirtingų dress-up ar nuotaiką įvairių spalvų.Nes šios spalvos yra ne nuolatinis, jūs galite laikyti savo naują išvaizdą, kaip ilgai, kaip jums patinka.

Jie yra lengvai taikomas plaukus nuo viršaus iki apačios be dėmių jūsų rankose.Laikykite savo rankas spalvos nemokamai.Šis plaukų kreida funkcijas, aplikatorius tiesiog teptuku ant savo plaukų.

Plaukų kreidelės yra netoksiškas ir draugiškas aplinkai, pagamintas iš FDA patvirtintas ingredientų, ne-alerginių ir tirpsta vandenyje.Galite lengvai nusiplauna su įprastą šampūno ir vandens.

Jei jūs ieškote kažkas, už gimtadienio ar snausti šalis, fancy dress šalis ir Kalėdas vaikams tai yra puiki galimybė.Gerų berniukų, mergaičių ir suaugusiųjų naudoti šalys, festivaliai, cosplay ar kitomis progomis, išreikšti save, vakarėlyje ar koncertas.

Aprašymas:

Sudedamoji dalis: Aplinkos apsaugos dažų,plastiko apvalkale

NETO MASĖS: 3 g

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė:1 X Nešiojamų Plaukų Kreida

Pastaba:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Žymos:Pastelinės Minkštas, Kamanių Plaukų Dažų Medžiaga, Teptuku Kreidos Dažų, Lengvas Pen, Kreidos Dažų Tapyba, Plaukų šviesiklis, Plaukų Spalva Milteliai, Naftos Pastelinių, Plaukų Chna, Rašalo Manga.

Gamybos Licencijos /
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

8 Spalvų Plaukų Spalva Nešiojamų Plaukų Kreidos Milteliai "PASIDARYK pats" Laikinai Pastelinių Plaukų Dažų Spalvų Dažų Grožio Minkštos Pastelės Optikos Salonas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai