Karšto Akių ir Veido Massager Pašalinti Raukšles, Mažina Tamsių Dėmių Stangrina Odą t6

€5.12

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w114675

Karšto Akių ir Veido Massager Pašalinti Raukšles, Mažina Tamsių Dėmių Stangrina Odą t6 Aprašymas:

Savybės:

1. PAGERINA ODOS: Veiksminga ir beveik bet kurio drėkintuvai, esmė ar grietinėlė, intensyvaus vibravimo veiksmų iš karto gamina giliau absorbcijos per savo odos sluoksnius.

2. GALINGAS ANTI-SENĖJIMO: Meistriškai sukurta, kad padėtų kovoti su labiausiai akivaizdūs senėjimo požymiai.Įspūdingas vibracijos tai veido mašina padėti sugriežtinti poras ir papildyti kolageno, paliekant jūsų odos ieško jaunatviškas ir ryškus.

3. ATRODO JAUNESNIS: Jei jums rasti jūsų veido atrodo nuobodu ir negyvas, tai massager gali padėti pagalbos tokių skundų.Sumažinti raukšles, atkurti visiškai atjaunėjusi veido, kad atrodo sveikas ir energingas.

4. TAUPO LAIKĄ: Jei jūs naudojate keletą odos priežiūros produktų, jums gali praleisti daug laiko trina kremai į odą pirštais – laiko, jums gali būti skiriamas išlaidas, todėl dauguma iš jūsų dieną.Tačiau dėl to, kad greitai ir giliai absorbcija, šio odos sugriežtinimas massager bus pagaminti, gerokai sutaupyti laiko.

5. Šios odos sugriežtinimas mašina, padėti veido kėlimo, anti-senėjimo, raukšlių šalinimas, kad jūs sveiki ir jaunesni po to, naudojant šį veido sukimo mašina!

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: Aukštos Kokybės ABS Medžiagos

Dydis: apie 39x11x98mm

KAIP NAUDOTI:

1. Taikyti savo spausdinimo miltelių ir iš esmės veidą prieš naudodami įrenginį.

2. Įjunkite prietaisą ir jis pradės vibruoti.

3. RAUDONA Šviesa yra viena iš labiausiai galingas spalvų, kad padidinti kraujo apytaką.Stimuliuoja odos ląsteles išskirti kolageno siekti tvirtai ir sklandžiai tekstūros.MĖLYNA Šviesa turi puikų poveikį gydant odos pirštinės.Jis gali reguliuoti odos riebalų sekreciją.

4. Didesnė Pusė skirta veido ir kaktos masažas ir mažesnių pusėje yra už nosies ir akių masažas.

5. Taikomos 10-15 minučių kiekvieną dieną.

Komplektą Sudaro:

1 x akių ir veido massager

Žymos:Medinės Figūros, Kelio, Yamaha Yzf450 Guard, X3 E83 Turbokompresorius, Adapterio Filtro 1 20, Adapteris Focus 3 Led, Sekmadienį Nfl Tvarkaraštis, Adapterio Filtro 37mm, Sekmadienį Dimner Idėjos, Moteris Marškinėlius Killin. Pasilinksmink!.

Prekės Pavadinimas Y&W&F
Modelio Numeris 251453
Dydis 39x11x98mm
Tipas as
Medžiaga Kita
Gamybos Procesas Mašina Padarė
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija

Parašykite savo atsiliepimą!

Karšto Akių ir Veido Massager Pašalinti Raukšles, Mažina Tamsių Dėmių Stangrina Odą t6

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai