Asmeninį Kūrybos Šiltas Sienų Lipdukai Miegamasis, Svetainė, Sofa-Dekoratyvinis Fonas Foto Rėmelis

€5.61

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w114417

Gaminio dydis: žr. šį poveikį, nuotraukos detalios dydis

Produkto aprašymas & nbsp;

■ medžiaga yra permatomas PVC plėvelės, draugiškas aplinkai, atsparus vandeniui ir colorfast , nr. krašto tikėjimo, gali būti trinama jei purvinas, ir gali būti įterptas ant sienų, plytelių, stiklo, baldų ir kitų lygių paviršių, bet fono spalva.

■ su nugaros klijai, kuris yra nuimamas ir gali būti įterptas ne kartą (sienos paviršius gali būti pašalintas bet kuriuo metu ir be žalingų sienos paviršiaus), bet ji turėtų būti pažymėti, kad klijų mišinys atgal klijus ir sienų paviršius tampa stipresnis ir stipresnis, ir jos pakartotinio naudojimo bus sumažintas po ilgo laiko iš įdėjimą.

■ ne-reikia perkelti filmas, tik pasteit tiesiogiai.

Kaip naudoti & nbsp; nbsp;

◆ patikrinkite, klijuoti paviršius yra lygaus paviršiaus, su įgaubtas, išgaubtas raukšles ir odos šveitimas , ar sienos paviršiaus gruntas nėra baigtas, nereikia įklijuoti.

◆ Pasirinkite poziciją, kuri turi būti įterptas ir švarus slankiojo dulkių ir alyvos dėmių ant paviršiaus turi būti įterptas Užtikrinti, kad paviršius yra sausas ir tvarkingas.

◆ padaryti paprastą planą pagal įklijuokite kad, žinoma, jūs galite padaryti, PASIDARYK pats, pagal savo scenarijų.

◆ nulupkite lipduką ir įklijuokite jį tiesiogiai , nereikia perkelti plėvelė, pasta vidurinė dalis pirmą kartą, ir tada paspauskite jį į kairę ir į dešinę.

Yra daug produktų į mūsų bendrovė, todėl mes negalime įkelti juos po vieną.Jei yra produktų, jums reikia, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo internetu

Pirma, naudokite savo rankas išsiaiškinti, kaip didelis yra pozicija

pasta patogus Ašara jį išjungti ir klijuoti jį.Patirties su vaikais, šeimos ir draugų & nbsp; "Pasidaryk pats" Atnešė įdomus baras

Šio produkto vieneto kainą produkto, išskyrus krovinių ir sąskaitą faktūrą.Jeigu jums reikalinga sąskaita-faktūra, jums reikia derėtis su klientų aptarnavimo

Žymos:Madingas Sienos Foto Rėmelis, Lipni Sienos Foto Rėmelis, Kvadratas Sienos Veidrodinį Foto Rėmelis, "pasidaryk Pats" Wall Foto Rėmelis, Doleris Sienos Paveikslėlio Rėmelį, Paveikslų Rėmai, Sienos Foto Rėmelis, Juoda, Stickable Sienos Foto Rėmelis, Drožinėtų Paveikslų Rėmai, Sienos Foto Rėmelis, Nuotraukos Kinijos Kadrų Sienos Foto Rėmelis, Sienos Skaitmeninis Foto Rėmelis.

Funkcija Pagražinti Apdaila
Audinio pagrindinė sudedamoji dalis turinys 100
Modelio Numeris Vientisos spalvos
Temos Natiurmortas
Klasifikacija Tualetas Lipdukai
Taikomas Vietos Tyrimas
Cenzūruoti Kodas Vientisos spalvos
Specifikacija Multi-piece Package
Produkto kategorija Sienų Tapyba
Vienetų skaičius 1 gabalas
Scenarijus Grindų
Sienos lipdukas stilius Butas Sienų Lipdukai
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Medžiaga PVC
Stilius Kietas
Kategorijos Sienų Lipdukai

Parašykite savo atsiliepimą!

Asmeninį Kūrybos Šiltas Sienų Lipdukai Miegamasis, Svetainė, Sofa-Dekoratyvinis Fonas Foto Rėmelis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai