30KW 30-100KHz Aukšto Dažnio Indukcijos Šildytuvo Krosnis ZN-30AB

€1 594.03

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w113281

30KW 30-100KHz Aukšto Dažnio Indukcijos Šildytuvo Krosnis ZN-30AB

Modelis: 30KW Virpesių Dažnis: 30-100KHz Išėjimo Srovė: 400A-1500A Šildymo Laikas: 1-99 sekundžių (automatinis) Įėjimo Įtampa: Trys frazė 380V, 50 HZ / 60 HZ, darbo Ciklas: 100% Aušinimo Tipas: aušinimas Vandeniu Aušinimo Vandens Reikalavimas: Nuo 0,2 Mpa, 2L / min Svoris: pagrindinis blokas, 35kg, pratęsimo 30kg Matmenys: pagrindinis įrenginys 600*255*540 (mm), pratęsimas 450*255*390 (mm)

Funkcija

1.Ji priima MOSFET, IGBT elektros prietaisą ir unikalaus dažnio konversijos technologijas, aukšto patikimumo ir patvarumo, kurių didesnė galia ir mažesnis energijos suvartojimas. 2. Su kontrolės funkcija srovės ir nuolatinės galios, tai gali labai optimizuoti šildymo procesas metalų, todėl gali pasiekti greito ir efektyvaus šildymo ir visiškai tinkamai pasinaudoti produkto pranašumas. 3.Ji turi daugiau nei du kartus energijos tradicinių elektroninių vamzdžių aukšto dažnio šildymo įranga pagal tos pačios sąlygos, ir tuo pačiu metu, ji gali sumažinti energijos apkrovos ir elektros energijos pajėgumų, siekiant taupyti išlaidas. 4.Su 100% pilna apkrova dizaino, jis gali nepertraukiamai veikti 24 valandos. 5. Ji turi tris skyriaus funkcijos nustatymas šildymo, izoliacija ir šaldymo, kurie gali pagerinti kokybės šildymo ir šildymo ciklu, todėl, kaip supaprastinti rankinis valdymas. 6.Jis gali pasirinkti elektros energijos tiekimo remiantis galios ir dažnio.Didesnis dažnis, pakylančios šildymo gylis yra.Taigi, žemesnis dažnis, tuo geriau diathermancy yra.

Prašymas

A Suvirinimo: Jis daugiausia išlydyti lydmetalis kaitinant iki tam tikros temperatūros prisijungti pačios dvi medžiagos arba skirtingų medžiagų, metalų kartu.Konkrečias programas yra taip: 1. Suvirinimas visų rūšių mašinų ir aparatūros priedai: deimanto pjovimo, šlifavimo įrankiai, gręžimo įrankiai, lieti pjauti, karbidas, tekinimo įrankiai, pjovimo frezavimo, plėstuvas, obliumi pjovimo, medienos apdirbimo, gręžimo ir kt.; 2.Visų tipų kompiuterinė ir mechaninė dalis, suvirinimo: metalas, vonios produktai, šaldymo vario priedai, apšvietimas, aksesuarai, tikslumo pelėsių dalys, metalo rankena, šluotelė, legiruotasis plienas ir plieno, plieno ir vario, vario ir vario ir kitų metalų arba skirtingų metalų " sidabro litavimo ir litavimo kietuoju lydmetaliu; 3.Composite puodo dugno suvirinimo daugiausia naudojamas apskritimas, kvadratas ir kitų profiliuoti butas nerūdijančio plieno puodą iš apačios ir aliuminio trijų sluoksnių litavimo, ji taip pat gali būti naudojami ir kitais metalo plokštuma, litavimo kietuoju lydmetaliu. 4.Elektrinis virdulys (elektrinis kavinukas) šildymo plokštė suvirinimo daugiausia naudojamas litavimui kietuoju lydmetaliu tarp nerūdijančio plieno plokščių, aliuminio ir įvairių formų kasečių šildytuvai.B Šildymo 1.Karšto kalimo tai yra daugiausia šilumos dirbti gabalas tam tikros temperatūros (pagal įvairią medžiagą, šildymo temperatūra yra taip pat skiriasi), per punch, kalimo mašinos arba kitos formos, kalimo darbo gabalas į kitų figūrų.Pavyzdžiui, laikrodžių atveju, žiūrėti tuščią, rankena, pelėsių reikmenys, virtuvės reikmenys reikmenys, rankdarbiai, standartinės dalys, tvirtinimo detalių, mechaninių dalių apdorojimo, vario spynos, kniedės, plieno litavimui, litavimui kietuoju lydmetaliu karšto štampavimo ir pan. 2.Trauktis tinka daugiausia reiškia, kad skirtingų rūšių metalų arba tarp metalo ir nemetalo šildymo metalo, taikyti šiluminio plėtimosi ar terminio lydymo esmės sujungti du kartu.Pavyzdžiui, kompiuteris, radiatorių s vario branduolys ir aliuminio, garsiakalbis akių slypi suvirinimas, plieno, plastiko kompozitas, aliuminio folija, plombavimas (dantų pasta odos), variklio rotoriaus, elektrinis vamzdžių sandarinimas ir t.t. 3.Lydymosi daugiausia reiškia, kad metalo į skystis iki aukštos temperatūros metalo.Tai daugiausia taikoma geležies, plieno, vario, aliuminio, cinko ir įvairių brangiųjų metalų.Pavyzdžiui, aukso, sidabro lydymosi.

Tai yra daugiausia apie per ruošinio šildymo ir kitų gydymas pakeisti metalo medžiagos kietumas, konkrečios taikymo yra taip

1.Visų rūšių aparatūra, įrankiai, rankiniai įrankiai.Pavyzdžiui, replės, raktai, plaktukai, kirviai, žirklės, žirklės (sodo žirklės) bei kitų aušinimas; 2.Visų rūšių automobilių, motociklų aksesuarai.Pavyzdžiui, alkūninis velenas, jungiamieji strypai, stūmokliniai pin, žvaigždutę, aliumininiai ratlankiai, vožtuvas, rokeris veleno pavara ašies, veleno mažai, šakučių ir kitų aušinimas; 3.Visų rūšių elektros įrankiai.Pavyzdžiui, įrankius, ašies; 4.Staklių pramonė.Pavyzdžiui, mašinos paviršiaus, staklių geležinkelių, pavyzdžiui, aušinimas; 5.Visų rūšių aparatūros metalinės dalys, metalo apdirbimo dalys.Pavyzdžiui, velenai, krumpliaračiai (ratų), krumpliaračiai, griebtuvai, įrenginiai ir kiti aušinimas; 6.Metalo liejimo pramonės.Pavyzdžiui, mažų pelėsis, pelėsiai, priedai, pelėsių skylę, pavyzdžiui, aušinimas; Prisijungimo 1.Visų rūšių nerūdijančio plieno pramonei prisijungimo.Pvz., nerūdijančio plieno baseino, bakas prisijungimo ruožas, prisijungimo garbanoti ir kriauklė prisijungimo, nerūdijančio plieno vamzdžių, nerūdijančio plieno stalo įrankių, nerūdijančio plieno puodelis ir t. t .; 2.Dėl prisijungimo įvairių kitų metalinių dalių.Tokių kaip golfo klubo vadovas,brassie, vario lock, metalo vario reikmenys, virtuvės peilis, ašmenys, aliuminio puodą, aliuminio vamzdžių, aliuminio radiatoriaus ir visų rūšių aliuminio produktų.

Žymos:Combo I7, Stovykla Dujinė Viryklė, 380v Laikmatis, Ih Indukcijos šildytuvas, Electr šildytuvas, Oficialiai Priimti į Tarnybą šilumos, Handeled Indukcijos šildytuvas, Durų Krosnis, Ge Elektrinė Krosnis, Plytelių.

Įtampa 380V
Modelio Numeris ZN-30AB
Galia 30KW
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

30KW 30-100KHz Aukšto Dažnio Indukcijos Šildytuvo Krosnis ZN-30AB

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai