Modifikacija 304 nerūdijančio automobilio priekinės grotelės lenktynių grotelės, grotelės padengti apdaila už Highlander 2012 m. 2013 m. m. 2016

€71.35

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w112702

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!Linkiu jums patinka apsipirkti mūsų parduotuvėje! ^_^

Mes specializuojamės automobilių auto dalys 5 metus, daugiausia Dėmesio!Geriausia Kokybė ir Puikus aptarnavimas jums!

Daugiau informacijos!Padaryti jūsų automobilis atrodo ypatingas ir skirtingas, jums verta.

1. Aukštos kokybės nerūdijančio plieno.

2. Puikiai tinka dėl Highlander 2012 - 2016 metai.

3. Tiesioginis montavimas, nereikia pašalinti pradinis tinklas pradinis automobilis, su teise suma, savisriegiai, tiesiogiai įrengtas originalus, automobilinis ir tinklo.

4.Automobilių-pavyzdžiui, pirmenybė mados elementų, jis parodo savo skirtingų regėjimo simboliai, ir tampa svarbi priemonė, demonstruojantis stiliaus asmeninį automobilį.

5.Puikus pelėsių, aukšto lygio pritaikymas, taip, kad jūs galite įdiegti be profesinių įgūdžių arba technikai, ir parodyti dvasios Amerikos "PASIDARYK pats", be jokios žalos originalus automobilis.

Nerūdijančio pakeitimo automobilio priekinės grotelės lenktynių grotelės, grotelės padengti apdaila už Highlander 2012 m. 2013 m. 2015 m. 2016

(Prašome siųsti savo automobilio nuotrauką, kai užsakymą, ačiū)

Įdiegti nuoroda:

Prašome Atkreipti Dėmesį, Kad:

1. Visi mūsų produkto kokybės užtikrinimas, mes visi daiktai yra realūs fotografavimas; technologijų, ekranas, apšvietimas, aplinkos apsaugos priežasčių gali būti šiek tiek nuokrypis reiškinys, Prašome gauti natūra turi viršenybę.

2. Mes tik už prekės kainą ir siuntimo išlaidas , neįskaitant mokesčių ir kitų išlaidų.

3. Prašome prisiminti, tikrinimo paketą prisijungę paketas, malonu, pasirašyti paketą, jei jums rasti bet kokią žalą.mes nusipirkau draudimo kiekvienam paketui ir mes galime prašyti atlyginti.Taigi pls maloniai fotografuoti ir saugoti įrodymus.Mes siūlome jums padaryti montavimas savo vietos seminaras, tai yra profesinių įgūdžių ir carefulness reikia.

4. Prašome įsitikinti, kad jūsų automobilio modelio ir prekės jums reikia, mes atsiųsime elementą, ko jūs norite.Jei reikia grįžti gerai, nes negerai pirkti, pirkėjas turi mokėti už laivybos išlaidų ir įsitikinkite, kad pakuotėje yra gera!Ačiū!

5. Dauguma kainų yra nemokamas pristatymas tik EMS, prašome suprasti, jei nuotolinio šalį ir adresą sukelti ne pakankamai laivybos kaina, mes susisieksime su jumis pridėti siuntimo išlaidų.Ačiū!

Apie Atsiliepimą : Kai jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimus,mes taip pat suteiks jums 5 žvaigždučių.Jei yra problema, nedelsdami susisiekite su mumis , susisiekite su mumis naudodami mygtuką " Susisiekti su Pardavėju ".Mes stengiamės, kad būtų išspręsta problema už jus.Labai jums ačiū. ^_^

Žymos:Geležinkelių Skamba, Matron žiedas, Matrose Gėjų, Smeigės Vandenyno, Prieskonių 200ml, Minij Smart, Zwave Dėmės, M12x125 Riešutų, Slidinėjimo Mėgėjas Uk.

Modelis, Metai 2012-2016
Specialios Funkcijos Apdaila
Prekės Svoris 1kg
Prekės Pavadinimas fashionmami
Elemento Tipas Lenktynių Groteles
Elemento Aukštis 1cm
Elemento Ilgio 1cm
Medžiagos Tipas Metalo
Elemento Plotis 1cm
Modelio Pavadinimas GSFG13

Parašykite savo atsiliepimą!

Modifikacija 304 nerūdijančio automobilio priekinės grotelės lenktynių grotelės, grotelės padengti apdaila už Highlander 2012 m. 2013 m. m. 2016

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai