Pliušinis Grįžtamasis Žaislas, Lėlė, Vaikams, Helovinas Kalėdų Dovana Dvipusis Apversti Vaiko Gimtadienio dovana, Greitas Laivas 1Pcs

€3.58

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w112099

Pastaba: ghost modelis turi tik juoda ir violetinė akis ir burną, kad bus spindi tamsoje, Moliūgų stiliaus akis, burną ir ant abiejų pusių gali švyti tamsoje (skm 10 minučių, šviesos poveikis gali trukti 8 valandas)

Techniniai duomenys: Kategorija: Pliušas Modeliavimo kategorija: Gyvūnai Yra animaciją, animacijos: taip Pakuotė: plastikinis maišelis Apmušalų medžiaga: PP medvilnės Pliušinis kategorija: Crystal super minkštas Ar tai yra daugiafunkcinis: taip Sąrankos kategorija: pliušiniai žaislai, jaunesnių kaip 14 metų amžiaus Dydis: 10 x 10 x 12 cm Pakuotė: 1 x pliušinis lėlės Aprašymas: 1.Gaminys yra saugus ir netoksiškas, jis nėra lengvai pašalinti plaukų spalva yra pilnas, ir jausmas yra patogus 2. Mielas ir minkštas pliušinis lėlės su realiomis išraiška, aišku, apžvalga ir tikroviška 3. Unikalus apversti dizainas siūlo jums skirtingų regėjimo ir jutimo patirtį.Plaunamas-lengva valyti, naudokite nedidelį kiekį muilo ir vandens norėdami pašalinti dėmes, ir išdžiūti natūraliai. 4. Tai yra puikus vaikų žaislai, gimtadienio dovana, Kalėdų dovana,valentino dienos dovana, Kalėdų dovana.

Žymos:šuo Vyras 3 Pasaka Kitties, Kūrybos Marškinėlius Moteris, Heather Graham Laikrodžiai, Akiniai Garsaus Prekės ženklo F, Golf 7 Originali Volante, Duvey Padengti 210cm210cm, Rankų Remax Jrbc01, Electroplate Redmi K20, H1 Led Lempos Ilgo Nuotolio.

Rinkinys Tipas Taip
Modelio Numeris 01202
Medžiaga Medvilnės
pareigos
Kilmės KN(Kilmės)
Įdarui
Įspėjimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Pliušinis Grįžtamasis Žaislas, Lėlė, Vaikams, Helovinas Kalėdų Dovana Dvipusis Apversti Vaiko Gimtadienio dovana, Greitas Laivas 1Pcs

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai