Dantų burnos kamera Intraoral Fotoaparatas USB Viduje žodžiu fotoaparatas

€83.26

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w111461

Tai intraoral kamera naudoja pažangiausias gamybos technologijas endoskopų , kartu su pirmos klasės gamybos ir bandymų įrangos, pagamintos jo esmė vaizdo komponentų, importuotų iš Japonijos ir Japonijos importuotų color CCD optinis objektyvas , kokybė daro produktą labai stabilus, labai puikūs vizualiniai efektai ; fotoaparatas nuotraukos yra aiškios, natūralūs produktai , itin dera su fiziniu , kad gydytojų ir pacientų gali būti sinchronizuojami į paciento būklę, buvo pastebėta burnos vidų , tiek suteikti esminis pagrindas gydytojo diagnozę , bet taip pat pagilino ir paciento bendravimas, pasikeitė ir tradicinė paciento pasyvus gydymas, yra geriausia priemonė, siekiant pagerinti kokybės medicinos paslaugos, Pakavimo sąrašas:1 vnt

Detalius Vaizdus

Sertifikatai

Mokėjimo

T/T, perkėlimo /western union / pa ypal acc epted.

Pardavimo sąlygos

Tarptautinės Pirkėjas - Atkreipkite Dėmesį, Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Atsiliepimai

Mes siūlome 100% patenkintas pirkiniu!

Mes buvo paskelbtas teigiamų atsiliepimų jums ir tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.

Jei nesate patenkintas dėl bet kokių priežasčių, prašau, duokite man šansą ir aš padarysiu bet labai pastangas išspręsti.

Apie mus OAO Odontologijos Įranga yra profesionali įmonė, kuri specializuojasi moksliniai tyrimai ir plėtra, gamyba ir prekyba, odontologijos įranga.

Mūsų pagrindiniai produktai apima Aukštos ir Žemos greitis handpiece, LED Kietinimo Šviesoje, Scaler, Dantų vienetas, Gydytojų, Kėdė, Oil-free, oro kompresorius, Gutta cutter, Endodontinis gydymas, Viduje-burnos, kamera, Mikro varikliai, Dantų lempos, Sterilizer ir dantų priedai ir kt.

"Aukščiausios kokybės, prieinamą kainą ir tinkamas eksploatuoti" mūsų principas.Mes nuoširdžiai tikimės, kad bendradarbiauja su įmonėmis iš viso pasaulio abipusiai naudingas bendradarbiavimas verslo puiki ateitis!

Žymos:Dantų Burnos Kamera Android, Kamera Dantų, Viduje žodžiu, Stomatologas Kamera žodžiu, Kamera Odontologas, Kamera, Wifi Intraoral, Dantų Skaitytuvas, Dantų Kamera žodžiu, Kamera žodžiu, Kamera Už Dantų.

Dydis Moderate
Elemento Tipas Dantų Balinimas
Kilmės Kinija
NET WT 1kg
Komponentas Metalas+pvc
Pakuotė Kartoninė Dėžutė
Modelio Numeris OAO-1195
Naudojimas Profesionalus Dantų
Prašymas Dantų Areal
Prekės Pavadinimas DEASIN
Sertifikavimo CE
Sąlyga Naujas

Parašykite savo atsiliepimą!

Dantų burnos kamera Intraoral Fotoaparatas USB Viduje žodžiu fotoaparatas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai