Vyrų Vienodų Medžių, medžioti Elnių Bow Hunter 3d spausdinimo hoodies Palaidinės striukės užtrauktukas tracksuit moterų Megztinis harajuku streetwear

€11.24

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w11146

Prašome patikrinti, ar jūsų ( Pečių, Krūtinė, Ilgis), įsitikinkite, kad jis tinka jums.Dydis diagrama tik refenrence ,prašome leisti 1-3Cm paklaida dėl rankinis matavimas.Paruošimo Laikas: mums reikia 2-3 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

Pastaba:

Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.

Būklė: 100% brand Kokybės Užtikrinimo Sveiki, Apie Drop laivyba: Mes factory outlet , ir paramos lašas laivybos.galime pasiūlyti nestandartinių dizaino , JAV Ir dydis, EUR dydis užsakymą.Jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark .Pasirinkite mus , pakankamai, kad išspręstų sudėtingas problemas už jus, ir išplėsti pardavimą .Priežastis-Mes dažniausiai naudojamas paieškos ir greičiausias būdas transporto , siūlanti aukštos raiškos spaudinių ir dydis atitiko drabužių dydžiai , kokybės audiniai ir puikus meistriškumo .Greitai pranešimo atsakymą .Ir gali teikti nemokamą dizainą, niekada atskleisti dizainas .

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių ,5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių , mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums dovaną ar NUOLAIDĄ kitam užsakymui. 3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus .Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

4. Prašome mums žinutę, prieš jums pasirengti palikti neigiamą atsiliepimą, arba atidaro bet kokio ginčo tvarka .Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš mūsų parduotuvės, jūs galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą:

1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo

Žymos:Medžiotojas Lipdukas, Jav, Realtree, Automobilio Kapoto Lipdukas, Automobilio Lipdukas, Automobilių Lipdukas Medis, Camo Lipdukas, Automobilių Decal, Filmas, Medžioti Lipdukas.

Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Lytis VYRAI
Drabužių Ilgis Reguliariai
3 hoodie su užtrauktuku
Modelio Tipas Spausdinti
Tipas Reguliariai
Nuimamas Dalis NĖRA
Storis Standartas
7 vintage/pop/punk/Juokingas/harajuku
Apykaklės O-Kaklo
8 poilsiu/kelnes/darbo drabužiai
9 topai/tees/marškinėlius/t shirts
Elemento Tipas Hoodies
Medžiaga Spandex
Modelio Numeris 1
cosplay kostiumai Helovinas/Kalėdos
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Rankovės Stilius Reguliariai
Su gobtuvu Taip
1 Vyrų/moterų/unisex Vasaros t marškinėliai tee marškinėliai
Stilius gamta/gyvūnai/harajuku/casual/set/hip-pop/karšto mados/nauja arrivel
Prekės Pavadinimas PLstar Kosmosas
6 paplūdimio/casual/board šortai
2 liemenė/singlet

Parašykite savo atsiliepimą!

Vyrų Vienodų Medžių, medžioti Elnių Bow Hunter 3d spausdinimo hoodies Palaidinės striukės užtrauktukas tracksuit moterų Megztinis harajuku streetwear

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai