Akių Grožio Prietaisas Grožio Akių Pieštuką Akių Massager Vibracijos Masažo Prietaisas Importuotojas Patogus Grožio Priemonės

€2.47

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w106004

Savybės:

1. Patvari medžiaga: zondas produktas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, su sklandžiai, minkšta ir odos draugiškas paviršiaus, gera liesti ir patogus naudoti.

2. Keli naudoja: produktas yra protingas tinka, leidžia greitai ir lengvai naudoti, labai tinka akių, nosies ir burnos, ir gali būti masažuojamas labai sugriežtinti odą.

3. Išvaizda dizainas: pagrindinio korpuso produkto priima aptakaus dizaino, yra įrengtas su patogia rankena, ir touch stebėjimo srityje yra pilnai automatizuotas, kuri yra paprasta ir patogu.

Aprašymas:

Šis produktas yra akių grožio priemonė, pagaminta iš nerūdijančio plieno, tvirtos, lygios, patogu ir praktiška, tinka akys ir kitos dalys.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: nerūdijantis plienas + ABS

Dydis: 24*24*116mm

Svoris: 15g

Maitinimo šaltinis: 1 x AAA šarminės baterijos

Įtampa: DC 1,5 V

Galia: 0,5 W

Pakuotė:

1* Akių grožio priemonė

Žymos:Akių Masažas šepečiu, Kačių Akys Ledo, Sausas Ledas Pirštinės, Veido, Akių Masažas, Sausas Ledas įlenkimai, Mi Akių Masažas, Sausas Ledas Nuotraukas, Visą Akių Masažas, Juyz Akių Masažas, Sausų Akių Masažas.

Svoris 15g
Įtampa DC 1.5V
Prekės Pavadinimas Vandens Ledo Levin
Standartinė Įtampa 110V(不含)-220V(不含)
Kilmės KN(Kilmės)
Galia 0,5 W
Modelio Numeris Akių Grožio Prietaisas
Tipas Vibracijos Masažo Prietaisas
Gamybos Procesas Rankų Darbo
Medžiaga Nerūdijantis plienas + ABS
Maitinimo Šaltinis 1* AAA šarminės baterijos
Dydis 24*24*116mm

Parašykite savo atsiliepimą!

Akių Grožio Prietaisas Grožio Akių Pieštuką Akių Massager Vibracijos Masažo Prietaisas Importuotojas Patogus Grožio Priemonės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai