Dvigubas atrakinimo slaptažodžio ir užrakinti rekvizitai takagism realiame gyvenime kambario evakuavimo žaidimą, rekvizitas, mini valdytojas gali kontrolės lemputė arba variklis

€73.20

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w10569

Dvigubas atrakinimo slaptažodžio ir užrakinti rekvizitai takagism realiame gyvenime kambario evakuavimo žaidimą, rekvizitai

Įvadas mūsų prop

Tai yra naudojimo kambarį pabėgti žaidimą .nuotykių turėtų rasti raktą ir atverti rekvizitai , paspauskite teisingą slaptažodį , jis bus atidaryti užraktą .

jūs galite pakeisti slaptažodį, kaip ir jūsų poreikį .

(..Atraminiai gali kontroliuoti 12v šviesos ,12v, elektromagnetas užraktas,stalčius atidarytas ir pan.., jei reikia ,susisiekite su mumis )

Ypatybė:

1. Lengva pritaikyti savo žaidimo tema

2. Lengva įdiegti, bevielis atrakinti rekvizitai

3.Remti kontrolės daugiau jungiklis.Jį galima kontroliuoti šviesos ,atidaryti stalčių ,seifas, tiesioginio apiplėšti ir kt.Jei jums reikia kai kurių kitų funkcijų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.

Prop sąrašas:

slaptažodį valdyba vienas rinkinys

12 V maitinimo adapteris vienos vienetų

Mini raktas

1.Jei jums reikia norint 12v šviesos , 12v EL spynos , pls susisiekti su mumis arba nusipirkti mūsų parduotuvėje

2.jūsų turėtų parengti el užraktas patys .Jei norite, kad 60KG užraktas, 120kg ar 180KG ,280KG, elektromagnetas užraktas ,lengvojo ar nori daugiau kontrolės jungikliai, prašome susisiekti su mumis.

Vadovas:

1. Kai rekvizitai prijungti maitinimo EL užrakto bus užrakinti sandariai .

2. nuotykių turėtų rasti raktą ir padaryti rekvizitai darbą .

3. Spauskite keturių mėlynos spalvos mygtukais įveskite teisingą slaptažodį , kad atidarytų duris .

Jei turite savo idėją apie tai, atraminiai ,mes galime pritaikyti jums.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Nesijaudinkite, net jei jūs neturite daug žinių apie elektros quipments, nes visi mūsų produktai yra lengvai prijungti, Kiekvienas dalykas yra paruoštas naudoti , ir mes tiekimo išsamiai anglų instrukcijos .jei reikia , kreipkitės į mus , mes jums atsiuntė vaizdo įrašą .

PIRKIMO PASTABOS:

Prieš ką nors pirkdami, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.mes turime profesionalių technikai, pasiruošę atsakyti į jūsų klausimus.jei galite pateikti užsakymą,pls pastaba aiškiai item# ir kiekį, jums reikia, ir Mes pasistengsime prekių pristatymo 10 darbo dienų, gavęs jūsų mokėjimą.Įsitikinkite, kad palikti savo adreso ir telefono numerio, kad prekės gali gauti jums.Po prekės gavimo dienos 1.Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementus gavo.jūs turite susisiekti su mumis per 5 darbo dienas po prekių gavimo.Ir jums turėtų mokėti visų papildomų siuntimo mokesčių patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį. 2.Jei prekes norite gauti defektų arba neteisingai pristatymas, prašome susisiekti su mumis inkštimas 5 dienas, gavęs prekes ir padaryti nuotraukų, galime patikrinti.Jei tai yra mūsų problema, mes mainų jums, ir mes galėsime sau leisti, laivybos mokestis.Atsiliepimai 1.Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę. 2.Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų ar turite klausimų,pls don ' t nesiryžta pasakyti mums, ir Mes su jumis dirbs ir stengiamės išspręsti problemas.Ačiū!

Žymos:Telefonas 6 Kontūzija, Olympus Tg 4 Selfie, Laukinių Gimtadienio Tortai, Om Amuletas Nerūdijančio, Olympus Sukelti Om1, "olympus" Zoom Gumos, Om Metalo Cinko Lydinys, Olympus Tg 3 Filtras, Olympus Tg 5 Objektyvai.

Dydis M
Modelio Numeris PL12
Medžiaga Akrilo
Kambario evakuavimo žaidimą Taip
Prekės Pavadinimas Doitforu
Proga Kita
pabėgti kambarys rekvizitai pabėgti kambarys rekvizitai

Parašykite savo atsiliepimą!

Dvigubas atrakinimo slaptažodžio ir užrakinti rekvizitai takagism realiame gyvenime kambario evakuavimo žaidimą, rekvizitas, mini valdytojas gali kontrolės lemputė arba variklis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai