Batutas Purkštuvų Lauko Vandens Žaisti, Purkštuvai ir Vaikams Smagu, Vandens Parkas, Vasaros Žaidimai, Kiemo Žaislai, Purkštuvo, karšto

€7.62

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w105023

Batutas purkštuvų vaikų lauko žaidimų purkštuvų įdomus vandens parkas, vasaros žaidimai paddock žaislas purkštuvų

Batutas antgalis (su 25 kabelinių ryšių)

Medžiaga: PVC maišytuvas sąsaja

Pakuotės dydis; 20 * 15 * 5 cm

Produkto svoris: apie 250g

Medžiaga: PP

Tipas: Micro-spray serija

Gaminio dydis: 8m / 12m / 15m * 25mm

Taikymo ypatybės: batutas prekes

Taikymo scenarijų: sodas, sodo, sodo priežiūros gamyba

Specifikacijos: Žalioji jungtis + 8 m vandens vamzdžio, oranžinė jungtis + 8 m vandens vamzdžių / žalioji jungtis + 12 m vandens vamzdžio, oranžinė jungtis + 12 m vandens vamzdžių / žalioji jungtis + 15 m vandens vamzdžio, oranžinė jungtis + 15 m vandens vamzdis

Įpakavimas: purkštuvų + purkštuvų + kabeliui + anglų vadovą + skaidri ziplock krepšys

Leiskite vaikams žaisti laisvai kieme ir leisti atvėsti vasaros.Batutas laistymo įrenginys gali sumažinti temperatūrą ant batuto iki 25 laipsnių.Tai yra idealus vaikams, kurie nori žaisti lauke, gimtadienio, baseinas šalys, arba tiesiog atsipalaiduoti.

Storos medžiagos, gali būti naudojamas vandens purškimo žarna batutas vandens parke, geriau atlaiko vandens slėgį.Patobulintas aukštos kokybės purkštuvų žarnos jungtis gali išvengti vandens nutekėjimo ne jungtis.Reguliuojamas jungikliai leidžia lengvai valdyti vandens srautą.Batutas purkštuvų bus stovėti bandymo metu.

Vaikų purkštuvai yra pagamintas netoksiškas, aplinkai draugiškas polietileno.Vandens purškimo žarna yra įdiegta ne ju, taip išvengiant nereikalingų žarnų užsikimšimo.Tai yra labai saugus jūsų vaikui.

Vandens purkštuvais, vandens sporto pagrindas yra du diržai, kurie gali būti pritaikyti prie bet batuto dydis!Ji yra tiesiogiai prijungtas prie tinklo.Super lengva įdiegti!Tai trunka beveik neturi laiko.Kaklaraištis gali būti pašalinti ir pakartotinai naudoti.

Mūsų batutas purkštuvai yra ne tik žaislai, laistyti vaikų lauko vandens parkų, bet taip pat gali būti naudojamas sodo laistymo ir lauko aušinimo.

Žymos:Lauko Žaidimų Aikštelė, Smaginti Parkas, Cellphon, Strypas žaislas, Patalpų žaidimų Aikštelė, Pižama Vasaros žaidimai, žaidimo Lauko, Parko žaidimų Aikštelė, Uždaras Parkas, Citfun.

Amžius >8 Metų
Medžiaga PVC

Parašykite savo atsiliepimą!

Batutas Purkštuvų Lauko Vandens Žaisti, Purkštuvai ir Vaikams Smagu, Vandens Parkas, Vasaros Žaidimai, Kiemo Žaislai, Purkštuvo, karšto

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai