2vnt Profesinės Silikono Gelis Kojų Nykščio Hallux Valgus Korektorius tiesinimo priemonė Pėdų Priežiūros Priemonė, Ortopedijos Prekių silikagelis

€0.34

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w103224

Sveiki, mano draugai!Sveiki, mano draugai!We will ship kuo greičiau, kai tik galite pateikti užsakymą mūsų atsargos yra gausios.Prekes bus gauta per 30 60 dienas, būkite kantrūs, mes vis geriau ir geriau logistikos paslaugas.Dėl bendros logistikos informacija turi 3 iki 5 dienų, ar taip turi Interneto stebėjimo informaciją užklausą.Priimti negali, šį kartą draugai, nereikia pirkti.Mes nepriimame to problema, kurią sukelia prasta vertinimas.Labai ačiū.

APRAŠYMAS

Naujas bendrasis Gelis Kojų Separatorius Neštuvais Atgauti pėdų sveikata skalaujant pirštus į vandenį ir dėvi juos 10 minučių.Reguliarus vartojimas gali padėti išspręsti bendras pėdų problemų, tokių kaip hallux varus ir plaktukas tne.Super Soft Gel, patogūs dėvėti Vienas dydis tinka kairę arba į dešinę kojų Plaunamas ir daugkartinio naudojimo, cukriniu diabetu, draugiškas Vienas dydis tinka labiausiai už paskutinės kojų

Funkcija

Mažina kojų ir pėdų diskomfortas Mažina įtampą Tęsiasi ir išlygina pirštai Padidinti apyvartą Ištiesinti išlenktas pirštai Suderinti bendrą Pagerinti pusiausvyrą Pagerinti pėdų stiprumas Guz palengvėjimą

Pakuotė 2 vnt (1 pora) (NR. Mažmeninės Langelyje.Supakuota Saugiai Burbulas Maišas.)

Pastaba

1.Prašome leisti šiek tiek dydis klaida dėl rankinis matavimas. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi. 1.Prašome leisti šiek tiek dydis klaida dėl rankinis matavimas. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Privalumai ir trūkumai šį produktą

Šis kūdikis yra labai minkšta ir elastinga, ir nereiškia, dėvėti batai, todėl yra patogiau vaikščioti.Po nešioti, didelis pėdos kaulų atrodo, kad šiek tiek mažesnių, ir jis yra labiau pasitikintys dėvėti batai keliauti.Tai yra geras pasirinkimas Amy MM Klientams, kurie sutampa pirštai negali naudoti, nes produktas yra per minkštas, kad byrėti.

Naudojimas

Nuvalykite talko milteliai, prieš naudodami gaminį, prašome dėvėti kojinės ribų, kad būtų išvengta per didelio poslinkio arba valcavimo iki vaikui per pėsčiųjų.Pastaba: Ši kategorija yra grožio priežiūros produktas, kuris yra draudžiamas krūvio metu.

Dalykai, kuriems reikia dėmesio

Vasarą, pro-prakaitas pro, rekomenduojama dėvėti tai valandą ar dvi, paimkite jį už o, ir tegul pėdų odai kvėpuoti.Kai oras yra karštas, sąlygos leidžia, galite atvėsti šaldytuve, ir tada dėvėti, ji bus patogiau.Nuvalykite kai talko milteliai dėl kūdikių prieš kiekvieną naudojimą, šis produktas bus daug lygesnė, mažiau trinties, nėra lengva gaminti nelankstumą, nepamirškite nuplauti su vandeniu po naudojimo, pėdų higiena prasideda nuo smulkių detalių.

Žymos:Korektorius Koja, Pėdų Valytoja, Nykščio, Pirštą Kojos, Korektorius Piršto, Kojų Neštuvų, Pirštas, Guz Korektorius Sandalas, Hallux, Pėdų Valgus.

Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė
Medžiaga Silikagelis
Dydis
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Modelio Numeris F4F82
Spalva
Tipas Ortopedijos Reikmenys

Parašykite savo atsiliepimą!

2vnt Profesinės Silikono Gelis Kojų Nykščio Hallux Valgus Korektorius tiesinimo priemonė Pėdų Priežiūros Priemonė, Ortopedijos Prekių silikagelis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai