JHJT T 16G, Vyrių Nosies žiedų Segmentų 316L Chirurginio Nerūdijančio Plieno Kubinis Cirkonis Nosies Žiedą ir smeigės

€2.20

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w102491

*Medžiaga:316L chirurginio nerūdijančio plieno. *Dydis: 16G (1,2 mm). *Dizainas: Pusiau Apvalios formos, kad jums Gana.Paprasta naudoti,valyti,saugoti. *Scena: Vestuvės,Šventė,Jubiliejus. *Pakuotė: Gražiai papuošalų dėžutė pakuotės. *Privalumas; Gamyklos tiesioginio pardavimo, aukščiausios kainos pranašumą.Mūsų Auskarų vėrimo papuošalai priėmimo technologijos yra toli į priekį Kinijoje.Pažadas: 30 DIENŲ Keitimo ar Pinigų grąžinimo Garantiją ir Puikų Išankstinio pardavimo, Konsultavimo ir Po pardavimo, Klientų Aptarnavimas.

Apie Mus

Mūsų kompanija yra kompanija, skirta padaryti kūno auskarų vėrimo priedai.Mes turime mūsų pačių gamykloje ir puikaus dizaino komanda.Jeigu jus domina mūsų produktus, prašome įtraukti mane į savo mėgstamą parduotuvę sąrašą.Jeigu jūs esate didmenininkas ar mažmenininkas ir nori rasti patikimus partnerius, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Žymos:Nosies Pervėrė Hoopas, Vyrų Nosis Hoopas, Nosies Pierc žiedas, Nosį Aukštyn, Indijos Nosies žiedą, Dygliuotos Nosies Hoopas, Liftas Nosies, Nosies Pin, Diamond Nosies, Nosies Pierc.

Formos\modelis GEOMETRINIO
Modelio Numeris 16G
Kūno Papuošalai Tipas Nosies Žiedus & Smeigės
Prekės Pavadinimas JHJT
Elemento Tipas Kūno Papuošalai
Kilmės KN(Kilmės)
Metalų Tipas nerūdijančio plieno
Stilius Klasikinis
Bauda ar Mados Mados
Medžiaga Kubinis Cirkonis

Parašykite savo atsiliepimą!

JHJT T 16G, Vyrių Nosies žiedų Segmentų 316L Chirurginio Nerūdijančio Plieno Kubinis Cirkonis Nosies Žiedą ir smeigės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai