Sonic The Hedgehog Anime Vasaros Drabužių Vaikams Vijoklis trumpomis Rankovėmis T-shirt Medvilnės Laisvalaikio Mada Vaikų Berniukų, Mergaičių Viršūnės

€1.79

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w96347

1 - Mes teikiame aukštos kokybės produktas. 2 - Jums bus tiesiogiai pirkti iš kinijos gamykloje. 3 - galime pasiūlyti Lašas Laivybos ir naujausias Dizaino stilius jums.

4 - Jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark. 5 -Mes taip pat priimame PASIDARYK pats į cutomize stiliaus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū. 6 - Jei norėtumėte pirkti didelio kiekio,prašome siųsti laišką į mus, pasiūlysime jums geriausią kainą! 7 - Prašome įsitikinti, kad jūsų vardą, adresą, pašto kodą ir tt., teisinga ir išsami. 8 - Praneškite mums turi laiko pasikalbėti su jumis, nereikia atidaryti ginčo pirmas.Apie Spalvų Skirtumai Dėl apribojimų, fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodė, negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų.Tikiuosi, kad jums galėtų suprasti, tai gerai.Ačiū!Dėkojame už jūsų paramą ir linkime jums malonaus apsipirkimo internete.

Žymos:Marškinėliai Jauna Mergina, šlapi Marškinėliai Mergaitei, Feminizmo Marškinėliai Vaikas, Marškinėliai Mergina Kūdikių, Turkija Marškinėliai Vaikams Mergina, Marškinėliai Mergina Motinystės, Marškinėliai Mergina Bat, Shell Marškinėliai Mergaitei, Adidas Marškinėliai Vaikas Mergina, Gydytojas Vaiko Marškinėliai.

Modelio Tipas animacinių filmų
Medžiaga Medvilnės
Lytis Unisex
Stilius Atsitiktinis
Drabužių Ilgis Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 709
pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Apykaklės O-Kaklo

Parašykite savo atsiliepimą!

Sonic The Hedgehog Anime Vasaros Drabužių Vaikams Vijoklis trumpomis Rankovėmis T-shirt Medvilnės Laisvalaikio Mada Vaikų Berniukų, Mergaičių Viršūnės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai