24 Pack Kraftpopieris Krepšiai, Advento Kalendorius Užpildyti 1-24 Numerius, Lipdukus ir Saldainių Maišelis kalėdoms Šalies Prekių

€9.90

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w96052

Aukšta Kokybė - Pagaminta iš aukštos kokybės rudos spalvos Kraft popieriaus,kuris yra daug storesnis nei kitų maišelį, nėra lengva sulaužyti,tvirtos ir nenuodingos,stačiakampio apačioje padaryti juos lengvai stovėti.

Kalėdų s - Mielas kalėdų įrašus, lipdukus ir korteles, gauti juos namuose sukurti spalvingas Kalėdų pasaulyje.

Puiki DIY kalendorius - Keli pasirinkimai ir jų derinių, vintage stiliaus, įvairių kūrybinės dizaino, labai gražus ir lengva ir patogu už "PASIDARYK pats" Advento kalendorių.

Platus Panaudojimas - puikiai tinka mažų dovanėlių, pavyzdžiui, saldainiai, sausainiai, sausainiai, šokoladas, tortai, smulkūs žaislai,Kalėdų amatai ir daugiau, puikiai tinka Kalėdų šalys, vestuvių, gimtadienių ir kitoms šventėms.

Spalva: raudona

Medžiaga: popierius

Dydis: dovanų maišelis: 13x24cm

Pakuotės Turinys:

24 x dovanų maišeliai

2 komplektai x lipdukai

24 x mini mediniai įrašus

24 x popierinės etiketės

1 x pluoštas 10m medvilnės virvė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Advento Kalendorius Matchbox, Maišelį Maisto, Duona Pack, Advento Kalendoriaus Langelį Metų, Tuščias Advento Kalendoriaus Langelį, Maišelį Duonos, Krepšys Plastikinis, Advento Kalendorius Namas Dėžutė, Krepšys Duonai, Advents Kalendoriaus Langelį.

Modelis Animacinių Filmų Pav.
Proga Šalis
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kraft popierius

Parašykite savo atsiliepimą!

24 Pack Kraftpopieris Krepšiai, Advento Kalendorius Užpildyti 1-24 Numerius, Lipdukus ir Saldainių Maišelis kalėdoms Šalies Prekių

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai