10cm Mini Žiurkėno Žirgų Ball Žaislas Bėgiojimas Pet Šinšilų kiaulyčių Mini Risčia Žiurkėno Kamuolys Prekes

€0.41

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w95411

Savybės:

1. Žiurkėno kristalų veikia kamuolys, bendras skaidrios konstrukcijos, savininkas gali daugiau intuityviai stebėti visą procesą žiurkėno kūdikio judėjimą.

2. Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, puikios kokybės, paprasta ir patogu surinkti, ir yra puikus žaislas žiurkių ir pelių.

3. Kai savininkas yra valgyti, jis gali įdėti SS, kamuolys naudotis.Veikia kamuolys gali paleisti ant žemės, tik ir visame kambaryje, nesirūpindami apie prarasti jį.

4. Padidinti judėjimo žiurkių ir žiurkių sveikatai išsaugoti; skaidrus rutulys su ventiliacijos angos apsaugo nuo žiurkių ir žiurkėms iš bėga, kuri yra saugi ir lengva stebėti.

5. Ji taip pat gali būti naudojamas kaip imk iš narvo, leisti SS paleisti laisvai, ne narvelyje.Savininkas neturi nerimauti SS, praradus arba žengia ant SS.Tai tikrai patogu.

Aprašymas:

Šis produktas yra žiurkėno kamuolys žaislas, kuris yra paprasta ir patogu surinkti.Jis yra geras žaislas žiurkių ir pelių.

Techniniai duomenys:

Dydis:10 cm

Spalva:balta,mėlyna(pasirinktinai)

Medžiaga: minkštas plastikas

Pakuotė:

1 * Kamuolys žaislas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos:Jūrų Kiaulytės Priedai Cooli, Guenia Kiaulių Priedai, Raglan Rinkinys, Jūrų Kiaulytės žaislas, Jūrų Kiaulytės Narvas, Furao, Nemokamai žiurkėnai, Skirtas Parduoti, Triušio Narvas, žiurkėnų žaislas, Jūrų Kiaulytės Maisto Priedai.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

10cm Mini Žiurkėno Žirgų Ball Žaislas Bėgiojimas Pet Šinšilų kiaulyčių Mini Risčia Žiurkėno Kamuolys Prekes

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai