Vyrų Rinkiniai, Laisvalaikio Šiltas Hoodies ir sweatpants bėgiojimas reaguos Didmeninė Sportinę Homme puloveris sweatsuit Tracksuit drabužiai

€29.84

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w93507

"PASIDARYK PATS" JŪSŲ LOGOTIPAS

.Mes esame mūsų pačių gamyklų.Puiki komanda stiprybės, palaikome didmeninė ir lašas laivybos, pritaikyti modelius, kaip jums patinka, vienas gabalas gali būti pritaikyti, Jis gali būti komandos drabužius ar asmeninio dizaino,prašome nesijaudinkite,mes tik gaminti drabužius iš aukščiausios kokybės, ir atmesti užburtą konkuruoti žema kaina.Kviečiame siųsti savo dizainą, leiskite man įgyvendinti savo svajonę!

Hoodies dydžių lentelė

1. Visi dydis yra tik nuoroda, ir 2 - 3 cm paklaida turėtų būti priimtina. 2. Prašome pasirinkti tinkamą dydį pagal dydžių lentelė ir tarptautinių dydžio perskaičiavimo, prieš pateikiant užsakymą. 3.Jei nesate tikri dėl savo dydžio, prašome susisiekti su mumis už pasiūlymus.

"PASIDARYK PATS" JŪSŲ LOGOTIPAS

Užsakymo procesas: 1.Susisiekite su mumis ir siųsti savo nuotrauką 2.Mes ir toliau bendrauti dizainas 3.Patikrinkite mėginio vaizdą ir patvirtinti galutinę projekto 4.Žaisti užsakymus ir organizuoja vežimą apie 48 valandas 5.Galiausiai jūsų dizainas taps realybe, prašome laimingai laukti paketo atvykti 6.Pranešimas:nestandartinių gaminių nepriimkite grąžinimo ir ginčų.Mes ne pateikti užsakymą elementą, kol mokėjimas buvo baigtas.

Skalbimo Instrukcijos

Išsamus skalbimo instrukcijos.Pavyzdžiui, plovimas su temperatūra-ne didesnis nei 30, nenaudoti baliklio, pakabinti sausas, ne geležies, ne sausas valymas, ir kt.

Aprašykite savo prekės ženklo istoriją, įskaitant kūrimą ir plėtrą, terminus, etapus ir pan.

Žymos:Vyras Nustatyti, Sportiniai, Ilgai Vyrai Palaidinukė, Vyras Sportinę Aprangą, Kuklus Sportas, Nike Prakaito, Sweatsuit Moterims, Sweatsuit Moteris, Vyrams Tracksuit, Visą Bėgiojimo Vyras, Sweatsuit.

Uždaryti Tipas NĖRA
Medžiagos Sudėtis 65% medvilnės ir 35% poliesterio
Prekės Pavadinimas KAKLARAIŠTIS CUO REN
Modelio Tipas Spausdinti
Stilius Atsitiktinis
Apdaila Modelis
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Ziajać Uždarymo Tipas Raišteliu
Lytis VYRAI
Apykaklės O-Kaklo
Medžiaga Medvilnės

Parašykite savo atsiliepimą!

Vyrų Rinkiniai, Laisvalaikio Šiltas Hoodies ir sweatpants bėgiojimas reaguos Didmeninė Sportinę Homme puloveris sweatsuit Tracksuit drabužiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai