Ne Nekilnojamojo Paspaudus Gėlių Sumaišyti Džiovintų Gėlių "PASIDARYK pats" Meno Gėlių Dekoras Dervos Juvelyrikos Meno Nagų Pakabukas Amatų Gėlių su Pincetu

€5.37

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w87695

Ne Nekilnojamojo Paspaudus Gėlių Sumaišyti Džiovintų Gėlių "PASIDARYK pats" Meno Gėlių Dekoras Dervos Juvelyrikos Meno Nagų Pakabukas Amatų Gėlių su Pincetu Aprašymas:

Savybės:

1.Natūralus ir Realus: spalvinga džiovintų presuotų gėlė yra įvairių veislių, kurios yra gerai padarė nekilnojamojo gėlės teisę sezonus, gamtos, stilius ir elegantišką išvaizdą, kuris yra gražus tiekimą įvairiems "PASIDARYK pats" amatų darbą.

2.PASIDARYK pats taip, kaip Norite: Tiesiog sumaišoma ir suderinti šių kelių fizinių paspaudus žiedai įvairių spalvų, arba jūs galite naudoti juos tiesiogiai visiškai, jūs galite "PASIDARYK pats" juos į savo kelią.

3.Fantastinis Dovanos: PASIDARYK pats unikalus dovanas savo artimiesiems ir draugams, su šių spalvinga paspaudus gėlės ir lapai, išreikšti savo atšilimas širdies ir suteikti jiems ypatingą patirtį.

4.Kaip Išsaugoti: nedėkite gėlės ir lapai saulės šviesą, tiesiogiai, ar saulės šviesa sukels spalvos išblunka ir augalai gali tapti mažiau gyvybinga.Ir naudokite kaip įmanoma greičiau po atidarymo, kitaip jie bus būti oksiduotas ir spalvą pagal drėgmės absorbcija.

5.Platus Paskirtis: natūralių presuotų džiovintų gėlių, lapų gali būti plačiai taikomas nagų dailės, "PASIDARYK pats" juvelyrikos dizaino, dervos, telefono dėklas, pastaba kortelės, blankai, vestuvių kvietimai, vokai, tamsintas stiklas, žymos, žvakė kūrėjai, muilo priėmimo, stalo papuošimai, iškarpų albumai ir daugiau.

Pranešimas: Atsitiktinai atrinktos džiovintos gėlės

Komplektą Sudaro:

1 Atveju x Džiovintų Gėlių

Žymos:Passat Video Adapteris, Passat Garso Izoliacija, Passat Galinis Skėtį Nuo Saulės, Passat Veidrodis įterpti, Passat Kessy Atnaujinti, Passat Raktai Padengti B5, Passat G3 Baidarių Pardavimas, Passat Automobilių Kabelis Usb, Passat B85 Klavišą " Shell.

Modelis Gėlė
Medžiaga Medvilnės
Proga Šalis
Modelio Numeris Nagų
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Ne Nekilnojamojo Paspaudus Gėlių Sumaišyti Džiovintų Gėlių "PASIDARYK pats" Meno Gėlių Dekoras Dervos Juvelyrikos Meno Nagų Pakabukas Amatų Gėlių su Pincetu

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai