Medienos Gimtadienio Priminimas Valdybos Beržas Plokštelė "PASIDARYK pats" Kalendorius Ypatingas Datas Planavimo Valdybos Dekoro OCT998

€10.77

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w87492

Medienos Gimtadienio Priminimas Valdybos Beržas Plokštelė "PASIDARYK pats" Kalendorius Ypatingas Datas Planavimo Valdybos Dekoro OCT998 Aprašymas: Funkcija:

Lengva pakabinti sistema leidžia lengvai pridėti, pašalinti arba pertvarkyti diskai be įrankių.

Ir vėjas pučia kalendorių, pavyzdžiui, vėjo varpeliais, jis gerai atrodo.

Nesvarbu, ar tai gimtadienius, šeimos ar draugų, ar sukaktis, visų rūšių mažų festivalių, tai geras laikas jums parodyti jiems savo meilę ir pasakykite jiems, jums rūpi, don ' t miss it, leiskite jiems žinoti, kad tavo meilė, ir, kad jums daugiau meilės vieni su kitais.

Visi jūs turite padaryti, yra wright ant Medinio disko Pavadinimą ir datą, ir tada pakabinti pagal atitinkamą mėnesį.Puiki Dovana Draugų andamp; Šeimos Gimimo diena,Motinos Diena ,Tėvo Diena ir pan.

Ji taip pat yra gražus ornamentas Kabinti ant sienos.

Specifikacija:

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Medžiaga: Mediena+Kanapių Virvė

Dydis: 45.7 x 14cm/18 x 5,5 colių

Qty: 1set

Komplektą Sudaro:

1 set x Gimtadienio Priminimas Valdybos Rinkinys

Žymos:Padengti Naruto Xiaomi 5x, Padengti Netflix "iphone" X, Padengti N70 Haris Poteris, Padengti Narcos "huawei" Y7, Padengti Nexus 6p Vaivorykštė, Padengti Muzikos Samsung S6, Padengti Nba Kolega Reno 2z, Padengti Nike "samsung" S10, Padengti Naruto Huawei Y9.

Medžiaga Mediena
Stilius Modernus
Temos AUGALŲ

Parašykite savo atsiliepimą!

Medienos Gimtadienio Priminimas Valdybos Beržas Plokštelė "PASIDARYK pats" Kalendorius Ypatingas Datas Planavimo Valdybos Dekoro OCT998

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai